- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Lehet nem volt egyértelmű, így leírom pontosabban a működést.
A munkagép egy fűrészgép léptető motorral mikrovezérlővel stb, ez kapcsolódik a PC-hez.
A program elindítása után feldolgozza az adatokat egy file-ból és elkészít egy tömböt mely a vágandó deszkák méretét tartalmazza vágási sorrendben. Nem szükséges fejléc vagy egyéb azonosítás.Elsőnek a fűrészgép üzen hogy kéri az adatot -> a PC elküldi az első deszka hosszát, ez ismétlődik a tömb végéig. Az üzenet általában 4 karakter. A deszka hosszon kívül küldi még ha új darabot kell betenni vagy ha minden ki lett vágva, ezek is a tömbbe vannak berendezve a megfelelő helyre, de ezek most nem relevánsak illetve megoldottak.
Megnéztem és az üres pörgés valóban felviszi a proci terhelését, szóval ezt tényleg át kell alakítanom.
A timeout-on már én is gondolkoztam, hogy azt valahogy le kell kezelni ha egy idő után nem válaszol a munkagép. Egyenlőre nem rendelkezem azzal információval hogy mennyi ideg tart egy vágás.
Amiket írtatok igyekszem értelmezni, azt hiszem lesz még kérdésem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged