- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b14
senior tag
Üdv, mesterek!
Nemtudom, hogy ez-e a reklám helye, de azért próbálkozok:
Elkezdtem írni 1 játékot: World of Hundred Cities (WHC) néven. Először azt hittem, hogy MMORPG lesz, utána jutott eszembe, hogy én MMO strategy-t akarok írni.
Egy körvonalas elképzelésem van eddig a játékról, mindenkinek van egy-egy városa, azt kell irányítania, mint polgármester/miniszter. A játék, ha mindenki beleegyezik, a középkorban játszódik és mivel MMO, minden, amit elvégzel, mentődik, ha kilépsz és visszajössz pl. 1 nap múlva ugyanakkor, akkor pl. 24 kör eltelt és onnan folytatódik, ezalatt elérhetett 1 hadsereged egy másik városba és ott nyerhetett, vagy veszthetett. Amint azt sejtetni próbáltam, a játék round-based, pl. 1 óra -> 1 kör.
Kb. ennyit magáról a játékról, az lehet még fontos, hogy nem csak csata van, hanem diplomácia, stb. is, neked kell egy az egyben irányítani a várost.
A grafika részét eléggé ''butának'' gondoltam, tehát nem 1 ide-oda kattintgatós, hadseregküldős játékra gondoltam, hanem a legnagyobb része ''fejben'' játszódik le.
Most pedig arról, ami készen van, nehogy azt higyjék az emberek, hogy komolytalan volnék: a szerver részének a motorja készen áll, ez kb. annyit takar, hogy a szerver képes több klienssel kommunikálni egyszerre, kliens disconnect-kor / kliens ''elvesztésekor'' a slot felszabadul, újra használható lesz, a klienssel egy szerver felé irányuló kéréssel a szerver által a mysql adatbázisban lévő adatokat ki lehet nyerni, persze csak azokat, amelyeket a szerver kiad.
További információkért: kisbes@gmail.com e-mail
és donatello.18@hotmail.com msn messenger account.
További elérhetőségekért, feature-ökért itt lehet érdeklődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest