Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Ha offline a program életciklusa során soha nem változó adatokról van szó, akkor minek vesződsz azzal, hogy runtime töltögeted le?
Az adatok memóriában tartását érdemes meggondolni, nem szerencsés erre támaszkodni. Én maradnék annál, hogy valamilyen adatbázisba tárold le. Akár fájlba - nyilván ez nem feltétlen jó megközelítés - vagy valamilyen előre feltöltött adatbázis fájlt csatolsz fel, majd onnan szeded ki az adatokat.Szerk:
"SQL-CE adatbázist viseli el a WP7 tudtommal, ezért gondoltam azt, hogy abban egyszerűen letárolom az adatokat, majd a felületen megjelenítem, és ámen."
Akkor miért nem ezt csináltad?
A kérdést nem gúnyolódásól teszem fel, hanem tanítási szándékkal. Annyi, hogy nem runtime kell az adatokat feltölteni, hanem már egy olyan sdf-et - akár - adsz hozzá, ami feltöltött. Olvashatsz itt is róla.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fejhallgatós találkozó
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Bittorrent topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest