- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a megoldást Jester01 Illetve a többieknek is. Bocs, hogy ilyen későn jöttem fel a válasszal.
Amúgy ez egy gyakorló feladatsor része volt, amelyek közül a következő gyakon, lesz belőle egy röpi, és ha az ember nem tudja megoldani az adott feladatot 10-15 perc alatt akkor nem kaphat aláírást és bukta az egész tárgyat.
És tegnap este annyira a rendezésben gondolkoztam... az a és a[i+1]-re fokuszáltam, hogy amit Jester01 írt le, az a(i) és a[j] kombó teljesen kiment a fejemből, csak másnap reggel jutott eszembe, mikor c++-ozni kellett. :-DMost a java-t és c#-ot tanuljuk, de... nem is ennek a két nyelvnek az alapjait, hanem ilyen c/c++-os feladatok megoldását, nézzük. Szal c++-osan programozunk.
Meg most vannak tantárgyak, amelyek c++-ra épülnek, szal nem baj ha megtanulom ezeket az algoritmusokat.
Sőt nekem nagyon tetszett amikor python-nal melegettem be a programozásba (nekem a python sokat segített, szerintem egy jó tanuló nyelv), hogy egy split metódust megírtunk saját kezüleg, mert így tudom, hogy akkor egy-egy függvény hogyan működik a háttérben, vagy volt egy C-os könyv, ahol olyan függvényeket írtunk meg, amelyek pl.: a unixos cat parancs megvalósításának is tökéletesen megfelelt. Ez nekem tetszett és sokat segített.Visszont értem én stevve érvelését is. Magamtól tanultam ezeket a kollekciókat, használtam is stb. Java és C# alapok vannak. És tényleg értem én, hogy mit mondasz, mert amit a munka világa követel, azt az egyetem nem tanítja. Azt magamtól kell megszerezni. Teljesen megértelek, és hidd el én is kidobnám ezeket, de ha kell diploma, akkor muszáj leszek ezeket megcsinálni
Máskor majd jelzem, hogy sulihoz kell vagy magamnak, Bocsánat, remélem nincs harag!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest