- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a megoldást Jester01 Illetve a többieknek is. Bocs, hogy ilyen későn jöttem fel a válasszal.
Amúgy ez egy gyakorló feladatsor része volt, amelyek közül a következő gyakon, lesz belőle egy röpi, és ha az ember nem tudja megoldani az adott feladatot 10-15 perc alatt akkor nem kaphat aláírást és bukta az egész tárgyat.
És tegnap este annyira a rendezésben gondolkoztam... az a és a[i+1]-re fokuszáltam, hogy amit Jester01 írt le, az a(i) és a[j] kombó teljesen kiment a fejemből, csak másnap reggel jutott eszembe, mikor c++-ozni kellett. :-DMost a java-t és c#-ot tanuljuk, de... nem is ennek a két nyelvnek az alapjait, hanem ilyen c/c++-os feladatok megoldását, nézzük. Szal c++-osan programozunk.
Meg most vannak tantárgyak, amelyek c++-ra épülnek, szal nem baj ha megtanulom ezeket az algoritmusokat.
Sőt nekem nagyon tetszett amikor python-nal melegettem be a programozásba (nekem a python sokat segített, szerintem egy jó tanuló nyelv), hogy egy split metódust megírtunk saját kezüleg, mert így tudom, hogy akkor egy-egy függvény hogyan működik a háttérben, vagy volt egy C-os könyv, ahol olyan függvényeket írtunk meg, amelyek pl.: a unixos cat parancs megvalósításának is tökéletesen megfelelt. Ez nekem tetszett és sokat segített.Visszont értem én stevve érvelését is. Magamtól tanultam ezeket a kollekciókat, használtam is stb. Java és C# alapok vannak. És tényleg értem én, hogy mit mondasz, mert amit a munka világa követel, azt az egyetem nem tanítja. Azt magamtól kell megszerezni. Teljesen megértelek, és hidd el én is kidobnám ezeket, de ha kell diploma, akkor muszáj leszek ezeket megcsinálni
Máskor majd jelzem, hogy sulihoz kell vagy magamnak, Bocsánat, remélem nincs harag!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mercedes topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest