- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a megoldást Jester01 Illetve a többieknek is. Bocs, hogy ilyen későn jöttem fel a válasszal.
Amúgy ez egy gyakorló feladatsor része volt, amelyek közül a következő gyakon, lesz belőle egy röpi, és ha az ember nem tudja megoldani az adott feladatot 10-15 perc alatt akkor nem kaphat aláírást és bukta az egész tárgyat.
És tegnap este annyira a rendezésben gondolkoztam... az a és a[i+1]-re fokuszáltam, hogy amit Jester01 írt le, az a(i) és a[j] kombó teljesen kiment a fejemből, csak másnap reggel jutott eszembe, mikor c++-ozni kellett. :-DMost a java-t és c#-ot tanuljuk, de... nem is ennek a két nyelvnek az alapjait, hanem ilyen c/c++-os feladatok megoldását, nézzük. Szal c++-osan programozunk.
Meg most vannak tantárgyak, amelyek c++-ra épülnek, szal nem baj ha megtanulom ezeket az algoritmusokat.
Sőt nekem nagyon tetszett amikor python-nal melegettem be a programozásba (nekem a python sokat segített, szerintem egy jó tanuló nyelv), hogy egy split metódust megírtunk saját kezüleg, mert így tudom, hogy akkor egy-egy függvény hogyan működik a háttérben, vagy volt egy C-os könyv, ahol olyan függvényeket írtunk meg, amelyek pl.: a unixos cat parancs megvalósításának is tökéletesen megfelelt. Ez nekem tetszett és sokat segített.Visszont értem én stevve érvelését is. Magamtól tanultam ezeket a kollekciókat, használtam is stb. Java és C# alapok vannak. És tényleg értem én, hogy mit mondasz, mert amit a munka világa követel, azt az egyetem nem tanítja. Azt magamtól kell megszerezni. Teljesen megértelek, és hidd el én is kidobnám ezeket, de ha kell diploma, akkor muszáj leszek ezeket megcsinálni
Máskor majd jelzem, hogy sulihoz kell vagy magamnak, Bocsánat, remélem nincs harag!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest