- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mészi67
csendes tag
Azt hittem többen vannak ezen a fórumon akik VB.NET-tel foglalkoznak.
Na mindegy.
Sikerült megoldani a problémát egy másik fórum ötletével. A gond az volt hogy a beolvasott fájlt lock-olja a keret rendszer és ezért nem lehet felül írni.
Felteszem a jó példa programot,hátha valakinek lesz ilyen gondja. Igaz nem a legszebb de működik.Public Class Form1
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Dim Fn As String
Fn = "Bp. IX. Lónyay u. 38"
Me.PictureBox1.BackgroundImage = Image.FromFile("C:\Jet Grouting\Munkák\" & Fn & "\Terv\FF0.bmp")
Me.PictureBox1.BackgroundImage.Save("C:\Jet Grouting\Munkák\" & Fn & "\Terv\FF0temporary.bmp", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Bmp)
Me.PictureBox1.BackgroundImage.Save("C:\Jet Grouting\Munkák\" & Fn & "\Terv\FF0temporary1.bmp", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Bmp)
End Sub
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim Fn As String
Me.PictureBox1.BackgroundImage = Image.FromFile("C:\Jet Grouting\Munkák\" & Fn & "\Terv\FF0temporary1.bmp")
End Sub
Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
Dim Fn As String
System.IO.File.Delete("C:\Jet Grouting\Munkák\" & Fn & "\Terv\FF0.bmp")
System.IO.File.Move("C:\Jet Grouting\Munkák\" & Fn & "\Terv\FF0temporary.bmp", "C:\Jet Grouting\Munkák\" & Fn & "\Terv\FF0.bmp")
System.IO.File.Delete("C:\Jet Grouting\Munkák\" & Fn & "\Terv\FF0temporary.bmp")
End Sub
End Class
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest