- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunsaw
tag
válasz
ArchElf #1387 üzenetére
Igen lehetséges, amennyiben az új DLL ugyanazt a célt hivatott szolgálni, tehát az interfészeknek, becsatlakozási pontoknak, publikus metódusoknak, paraméterkészleteknek és attribútumoknak minimum 100%-osan ugyanazt a szolgáltatáskészletet kell kifele mutatni a hivatkozó projektnek, és akkor nincs gond. Belül természetesen lehet szépíteni/fejleszteni a rutinokat, meg lehet új funkciókat hozzáadni (bár ennek sok értelmét nem látom, amennyiben publikusakká tesszük őket, mert úgyse lesznek hívva, inkább extra belsőknek látom még értelmét). Csináltunk is ilyet Microsoft partner programozói tanfolyamon, szóval én úgy tudom, hogy lehetséges, meg szoktam is ilyet csinálni én magam is, ha jól van megírva a DLL kódja meg a hivatkozó projekté, akkor nincs gond. Egyébként ilyen másolgatós cserélgetős dolgot, amennyiben nem setup projektet gyártasz, mindenféle konzolos batch fájl-lal is automatizálhatsz, ha ez még nem jutott volna eszedbe itt: jobb-klikk Projekt / Tulajdonságok / Build events fülön tudsz fordítás utáni parancsokat kiadatni vele (copy, xcopy, akarmi.bat, stb), és láttam olyat, aki ezt komolyan használja mindennapi életben (egy MVP).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest