Új hozzászólás Aktív témák

• sunsaw

tag

válasz ArchElf #1387 üzenetére

Igen lehetséges, amennyiben az új DLL ugyanazt a célt hivatott szolgálni, tehát az interfészeknek, becsatlakozási pontoknak, publikus metódusoknak, paraméterkészleteknek és attribútumoknak minimum 100%-osan ugyanazt a szolgáltatáskészletet kell kifele mutatni a hivatkozó projektnek, és akkor nincs gond. Belül természetesen lehet szépíteni/fejleszteni a rutinokat, meg lehet új funkciókat hozzáadni (bár ennek sok értelmét nem látom, amennyiben publikusakká tesszük őket, mert úgyse lesznek hívva, inkább extra belsőknek látom még értelmét). Csináltunk is ilyet Microsoft partner programozói tanfolyamon, szóval én úgy tudom, hogy lehetséges, meg szoktam is ilyet csinálni én magam is, ha jól van megírva a DLL kódja meg a hivatkozó projekté, akkor nincs gond. Egyébként ilyen másolgatós cserélgetős dolgot, amennyiben nem setup projektet gyártasz, mindenféle konzolos batch fájl-lal is automatizálhatsz, ha ez még nem jutott volna eszedbe itt: jobb-klikk Projekt / Tulajdonságok / Build events fülön tudsz fordítás utáni parancsokat kiadatni vele (copy, xcopy, akarmi.bat, stb), és láttam olyat, aki ezt komolyan használja mindennapi életben (egy MVP).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés