Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
odaig jutottam el, hogy van egy clear gomb, ami minden fieldet kitöröl, azaz empty stringet helyez a fieldbe es a form betöltödesekor is vegig ''empty stringeli'' a fieldeket. ez viszont felvetett egy ujabb problemat: ha kitörlöm egy field tartalmat nem a clear gombbal, akkor annak tartalma nem empty string lesz es igy befolyasolja a keresest is. a megoldas valami olyan lenne, ha lehetne ellenörizni, hogy a fieldben most empty string van-e vagy abszolut semmi (is null). A gaz az, hogy az (if fieldname.value is null) ''object required'' hibaüzivel leall... van erre valami megoldas? csak kell lennie...
-
PWR
aktív tag
SEGICCSEEEG!!!

haat szivok! Problem: access 200-ben csinaltam egy query form-ot. mikor a luzer a Query gombra kattint, szerentem leellenörizni, hogy legalabb egy search criteria meg lett-e adva. Ezt ugy neznem meg, hogy if fieldname.value = 0 then stb. De nem müxik, valahogy a VB mashogy ertelmezi az üres mezöt mint en! Alapertelmezett erteknek megadtam a fieldbe ''emty string''-et, Null-t, nem megy! ugyse, hogy if fieldname.value is null. Pliiz HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest