- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
Sziasztok!
Excel 2003-ban makrózom. Kérdésem: lehet programozottan exportálni Excel munkalapot DBF-be? Tehát hogy ne kelljen a usernek a Mentés másként-et se használnia.
-
Surda
tag
Sziasztok.
VB.NET 2005.
Oracle 10g.
SqlDataSource
Lekérdezés eredményét Label-be vagy TextBox-ba.
DE HOGYAN???????????
-
Surda
tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy egy EXCEL makró ne egy gomb lenyomására, hanem egy cella tartalmának módosításakor automatikusan fusson le? -
Surda
tag
Új info, hátha hasznos: ahol eddig nem futott, ott úgy fut, ha az egészet átmásolja a user egy új munkafüzetbe, de ezt nem várhatom el a leendő felhasználóktól.
-
Surda
tag
Köszi! Azóta sikerült máshogy megoldani.
Most viszont az a gondom, hogy máshol nem fut a makró. Végigfuttattam lépésenként a userrel, és ezt a hibát írja ki:
Compile error:
Can't find project or library
Ez egy Str() függvénynél jön elő. Ezt nagyon nem értem. Nem találja azt a komponens-könyvtárat,
amiben az Str() van? Én azt hittem, hogy ez alap, a Visual Basic gyári függvénye.
A Referenciák között kell valamit hozzáadni esetleg?
Nálam ez van:
Windows 2000 SP4
Office 2000 SP3
A kollégám gépén ugyanezek, és ott fut is hibátlanul a progi. Ahol nem fut, ott XP van, és Office
2003. -
Surda
tag
Hali!
Újabb kérdésem van (az előzőt megoldottam másképp):
VB 6.0-ban írok Excel makrókat. Azt hogy tudom megcsinálni, hogy a felhasználó, aki megnyitja a munkafüzetet, ne lásson bizonyos munkalapokat, de a program el tudja érni? Ha az Excel-lel elrejtem a lapot, akkor a makróban sem tudok átváltani rá, mert
Sheets(''akármi'').select-re ez a hibaüzi jön:
Run-time error '1004':
Worksheet osztály Select metódusa hibás -
Surda
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy tudom megállapítani makróval, hogy mi az őt tartalmazó Excel tábla elérési útja? -
Surda
tag
Sziasztok. Egy egyszerű kérdésem van. Excelben hogy tudom azt megcsinálni, hogy egy munkafüzet megnyitásakor automatikusan elinduljon egy Form? Így próbáltam:
Sub auto_open()
Run UserForm1
End Sub
...de azt írja:
Run-time error '450': Wrong number of arguments or invalid property assignment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen házat vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged