- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
Sziasztok!
Excel 2003-ban makrózom. Kérdésem: lehet programozottan exportálni Excel munkalapot DBF-be? Tehát hogy ne kelljen a usernek a Mentés másként-et se használnia.
-
Surda
tag
Sziasztok.
VB.NET 2005.
Oracle 10g.
SqlDataSource
Lekérdezés eredményét Label-be vagy TextBox-ba.
DE HOGYAN???????????
-
Surda
tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy egy EXCEL makró ne egy gomb lenyomására, hanem egy cella tartalmának módosításakor automatikusan fusson le? -
Surda
tag
Új info, hátha hasznos: ahol eddig nem futott, ott úgy fut, ha az egészet átmásolja a user egy új munkafüzetbe, de ezt nem várhatom el a leendő felhasználóktól.
-
Surda
tag
Köszi! Azóta sikerült máshogy megoldani.
Most viszont az a gondom, hogy máshol nem fut a makró. Végigfuttattam lépésenként a userrel, és ezt a hibát írja ki:
Compile error:
Can't find project or library
Ez egy Str() függvénynél jön elő. Ezt nagyon nem értem. Nem találja azt a komponens-könyvtárat,
amiben az Str() van? Én azt hittem, hogy ez alap, a Visual Basic gyári függvénye.
A Referenciák között kell valamit hozzáadni esetleg?
Nálam ez van:
Windows 2000 SP4
Office 2000 SP3
A kollégám gépén ugyanezek, és ott fut is hibátlanul a progi. Ahol nem fut, ott XP van, és Office
2003. -
Surda
tag
Hali!
Újabb kérdésem van (az előzőt megoldottam másképp):
VB 6.0-ban írok Excel makrókat. Azt hogy tudom megcsinálni, hogy a felhasználó, aki megnyitja a munkafüzetet, ne lásson bizonyos munkalapokat, de a program el tudja érni? Ha az Excel-lel elrejtem a lapot, akkor a makróban sem tudok átváltani rá, mert
Sheets(''akármi'').select-re ez a hibaüzi jön:
Run-time error '1004':
Worksheet osztály Select metódusa hibás -
Surda
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy tudom megállapítani makróval, hogy mi az őt tartalmazó Excel tábla elérési útja? -
Surda
tag
Sziasztok. Egy egyszerű kérdésem van. Excelben hogy tudom azt megcsinálni, hogy egy munkafüzet megnyitásakor automatikusan elinduljon egy Form? Így próbáltam:
Sub auto_open()
Run UserForm1
End Sub
...de azt írja:
Run-time error '450': Wrong number of arguments or invalid property assignment.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest