Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• thorex

tag

válasz krealon #2509 üzenetére

Hali!
    Elvileg nem működik egyszere a kettő, mert az eset tűzfal működik "csak" vagyis az a prioritású, de ezt nem tudom 100% biztosan. A hálózat jellege, mind a windows-ban mind a vírusírtóban privát jellegű. Mind a két gépen ugyanaz a beállítás szóval és csak az egyiken van a sok hálózatvédelmi dolog míg a másikon semmi.

A billentyűnél nincs semmilyen program a gépen mármint ha erre gondoltál, nincs telepített szoftware vagy hasonló. Csak egy usb-s csatlakozóval bedugod és megy. Egy gomb van rajta amivel a színek állíthatóak... A gépen nincs semmilyen vezérlő része. Gondoltam az usb port "hibás" az alaplapon, de az új gépen is pont rossz lenne, mellesleg próbáltam másik csatlakozót is ugyanaz, a kábel meg nem tört meg vagy ilyesmi. Nyugalmi helyzetben is képes egyszer csak újraindulni, és akkor az alap szín lesz, ami a piros, valamint van hangja is mint mikor csatlakoztatsz egy külső eszközt a géphez.

Viszont egy dologra talán rájöttem. A win10-s gépen be volt állítva, hogy egy idő után lekapcsolja magát és amikor újraindul azt a sok kommunikációs dolgot elkezdi újra. Most kikapcsoltam hátha használ valamit.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés