Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Hali!
Nem tetszik. Ha eléggé erősre teszem a szűrést, akkor keni a képet, és a 3D szűrés és mozgás figyelése miatt egy kar lassú mozgása olyan, hogy "külön megy" a kéz, és a könyök. Csak egy bizonyos mozdulat-távolság után mozdít a szűrő is.
DFN, Temporal, 3D kombinációkkal ugyanez kihozható, és nincs pixel "lemaradás" mozgásnál.
Ha másik editor is kell, akkor megy a dolog, mert lágy szűrés és iszonyat erős lemegy egész filmre (2 kópia készül), és vízszintes képátmenet vágással összerakható a két kópia. Csak ezt egy menetben szeretném.

-
Thome
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Természetesen értem mit mondasz, Kb ugyanez a Photoshop is, illetve az Aftereffects is, csak hogy az Adobe példájánál maradjunk, csak azért kérdezem ezt a témát, hogy hátha lelek valamilyen tutorialt, ami alapján elindulhatok!
Aztán ha találtam valamit, onnantól kezdve kísérletezgetni, próbálkozni tudok!
Köszönöm a segítséged, belefogok, tanulom, aztán meglátom mi sül ki belőle!

Üdv,
Thome -
Thome
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Köszönöm a bőven kifejtett válaszod, hasznomra volt!

Van itthon egy 10.04-es ubuntu úgy is, feldobom, és megszerkesztem.De még egy kérdésem lenne!
Hogy keressek rá erre a szerkesztésre? Saját kútfőből, pláne ha még angol is, soha nem jövök rá. Tehát az a kérdésem, hogy mi ennek a neve? "footage" vagy mi lehet, mert fogalmam sincs.A válaszod(/válaszotok) előre is köszönöm!

Üdv,
Thome -
liksoft
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Köszi, megnézem. Nekem a kép teljes alján van 20-30 pixel magasságig erős zaj, mert a régi felvételt már máshogy nem lehetett digizni. Így ott iszonyú milyen kavalkád van, de erős 3D szűréssel ha nem is éles, de legalább nem annyira zavaró.
Hogy ez mennyire lesz használható, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Nintendo Switch 2
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- Lenovo TAB M11 tablet
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi