- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
upszilon #1802 üzenetére
Természetesen értem mit mondasz, Kb ugyanez a Photoshop is, illetve az Aftereffects is, csak hogy az Adobe példájánál maradjunk, csak azért kérdezem ezt a témát, hogy hátha lelek valamilyen tutorialt, ami alapján elindulhatok!
Aztán ha találtam valamit, onnantól kezdve kísérletezgetni, próbálkozni tudok!
Köszönöm a segítséged, belefogok, tanulom, aztán meglátom mi sül ki belőle!
Üdv,
Thome -
Thome
veterán
válasz
upszilon #1800 üzenetére
Köszönöm a bőven kifejtett válaszod, hasznomra volt!
Van itthon egy 10.04-es ubuntu úgy is, feldobom, és megszerkesztem.De még egy kérdésem lenne!
Hogy keressek rá erre a szerkesztésre? Saját kútfőből, pláne ha még angol is, soha nem jövök rá. Tehát az a kérdésem, hogy mi ennek a neve? "footage" vagy mi lehet, mert fogalmam sincs.A válaszod(/válaszotok) előre is köszönöm!
Üdv,
Thome -
Thome
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, mert nem tudom hogyan kellene ráguglizni, hiába próbálkoztam nem adta amit kerestem
Tehát szeretnék egy videót csinálni, de úgy, mint ahogy itt, ebben a videóban látható, kb a 0:16-tól: LINK
Tehát egy normál méretű (HD felbontás) videó alatt egy kisebb videó fut az egyik sarokban, kisebb méretben (Mondjuk 320x200).
Remélem tudtok a bajomon segíteni!
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv,
Thome
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest