- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok,
az lenne a '' kis '' probléma, hogy a házimozim megjeleníti a filmekhez a feliratot rendesen, csak a gond az, hogy elég pici méretben (még az a szerencse, hogy mögé tesz fekete árnyalatot, így azért olvashatóbb).
Szóval mivel nincs sok feliratos dolgom, nem zavar, de most egy sorozatnál szeretném azt megcsinálni, hogy beleégetem a feliratot magába az AVI-ba.
És természetesen úgy szeretném, hogy azért kényelmesen lehessen olvasni, estefele is, amikor az embernek már fáradtabbak a szemei, szóval megszeretném nagyobbítani.
Olvastam a 963-as hozzászólást (a linket is megnéztem ), de ha jól értelmezem, akkor ennél a módszernél újra kéne kódolni a filmet is. Olyat nem lehetne csinálni, hogy a Video beállításnál (VirtualDub) bejelölöm a Direct Stream Copy-t, de ugyanakkor a feliratot beleégeti a filmbe? (tehát ne kelljen a filmet újrakódolni)
Ja és a 986-os kérdés engem is érdekelne, mert egyszer énis beleütköztem ebbe a problémába. Sok próbálgatás után megvágtam úgy a képet-hangot, hogy ugyanolyan hosszú legyen. De amikor a kép alá tettem a hangot (Virtual Dub-al, de lehet hogy NanDubbal), kb. 2 másodpercig ment a hang, majd csak a kép ment.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Tesla topik
- iPhone topik
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest