Új hozzászólás Aktív témák

• Laca19 (a)

aktív tag

Sziasztok,

az lenne a '' kis '' probléma, hogy a házimozim megjeleníti a filmekhez a feliratot rendesen, csak a gond az, hogy elég pici méretben (még az a szerencse, hogy mögé tesz fekete árnyalatot, így azért olvashatóbb).
    Szóval mivel nincs sok feliratos dolgom, nem zavar, de most egy sorozatnál szeretném azt megcsinálni, hogy beleégetem a feliratot magába az AVI-ba.
    És természetesen úgy szeretném, hogy azért kényelmesen lehessen olvasni, estefele is, amikor az embernek már fáradtabbak a szemei, szóval megszeretném nagyobbítani.
    Olvastam a 963-as hozzászólást (a linket is megnéztem ), de ha jól értelmezem, akkor ennél a módszernél újra kéne kódolni a filmet is. Olyat nem lehetne csinálni, hogy a Video beállításnál (VirtualDub) bejelölöm a Direct Stream Copy-t, de ugyanakkor a feliratot beleégeti a filmbe? (tehát ne kelljen a filmet újrakódolni)

Ja és a 986-os kérdés engem is érdekelne, mert egyszer énis beleütköztem ebbe a problémába. Sok próbálgatás után megvágtam úgy a képet-hangot, hogy ugyanolyan hosszú legyen. De amikor a kép alá tettem a hangot (Virtual Dub-al, de lehet hogy NanDubbal), kb. 2 másodpercig ment a hang, majd csak a kép ment.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés