Hirdetés
- bambano: A sor végén
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
beleszólok
üzenetére
A szó szerinti klónozás biztos nem jó, mert az lementi és visszaállítja a filrendszer szinten már törölt file-ok adatait is. A file-ok új virtuális lemezre történő áthelyezése, ahogy írtam, viszont működhet, és jobban belegondolva ez sokkal egyszerűbb, ha nem keverek bele feleslegesen USB-t, hanem egyszerűen két virtuális lemezt csatolok egy időben a virtuális géphez és egy harmadik Live ISO-ból bootolok a művelethez, majd a végén törlöm a régi lemez képfile-t.
-
beleszólok
senior tag
válasz
beleszólok
üzenetére
Senki?

-
beleszólok
senior tag
válasz
beleszólok
üzenetére
Pontosítok: minden egyes guest három VirtualBox.exe process-t indít... kicsit sokallom, ahogy a VBoxNetDHCP.exe-k számát is...

-
Rimuru
veterán
válasz
beleszólok
üzenetére
Ja hogy ez bug, azt hittem feature hogy egy külön kis Qt ablakban jelenik meg (de így akárhova el tudtam vinni [awesome wm esetén]).

-
bpx
őstag
válasz
beleszólok
üzenetére
Changelogban pont ez a második sor.
-
cigam
titán
válasz
beleszólok
üzenetére
Akkor próbálja meg az unetbootin-el. Az van OSX-re is, ill. ezen a videón elmesélik, hogy bootcamp-el hogyan kell megoldani.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
beleszólok
üzenetére
Még aznap visszatettem a 4.1.12-t, azzal nem volt probléma.
Virtualizáció, teljesítmény terén vajon a vbox, vagy az MS megoldása a hatékonyabb? Oracle-t futtatok rajta, ezért nem hátrány, ha nem csak döcög. Egy i5-3570 és 8GB ram a host.
-
haromegesz14
senior tag
válasz
beleszólok
üzenetére
Okés, köszönöm a segítséget!

-
Rimuru
veterán
válasz
beleszólok
üzenetére
Igazából még logikus is, de én se így keresném.
-
Rimuru
veterán
válasz
beleszólok
üzenetére
HDD esetén is megjelenik.
-
Rimuru
veterán
válasz
beleszólok
üzenetére
-
Rimuru
veterán
válasz
beleszólok
üzenetére
Azt be lehet állítani hogy a virtuális rendszer SSD-nek lássa, viszont hogy a háttérben hogy működik azt nem tudom.
-
Visormail
addikt
válasz
beleszólok
üzenetére
Nem hinném, hogy megkerülné, a virtualbox Type 2-es hypervisor. A Type 1-esek kezelhetik közvetlenül a hardvert pl Hyper-V, VMware ESXI. Szerintem ezért van, hogy nem is nagyon találtál semmilyen leírást. Az se számít ha a virtuális rendszer régi pl xp, mert csak egy fájlba dolgozik és csak a gazdarendszer küldi a trim parancsot is.
-
Visormail
addikt
válasz
beleszólok
üzenetére
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem]
"NtfsDisableCompression"=dword:00000000
"FileNameCache"=dword:00000120
"PathCache"=dword:0000001
"NtfsBugcheckOnCorrupt"=dword:00000001
"NtfsDisableLastAccessUpdate"=dword:00000001
"NtfsDisable8dot3NameCreation"=dword:00000001Én ezeket a registry beállításokat használom, függetlenül a virtualboxtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest