Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
nincs benne csak a video, egér driver. A hálókártyához is máshonnan töltöttem drivert. Viszont olyat hogy ich ac97 driver, csak BeOS-hoz találtam, aztán úgy láttam ez az inteles lapokon olyan szabvány chip lehet, sokféle gyártásban. Feltelepítettem hát egy inteles drivercsomagot, nem találta meg. Telepítettem realteket, mert olyan chipeket raknak rá, az az eredeti gyártó -> kékhalál úgy hogy még csökkentett módban sem indul...
win update nincs, mivel egy ilyen nagyon kicsi xp-t raktam(tinyxp). A fullos xp bullshitjei valahogy nem igazán hiányoznak, de úgy látszik mégis egy fullos xp-ből kell nlite-olnom egy kicsit, amiben meghagyom az updatet. Vagy a másik lehetséges megoldás, hogy berakom az iso-ba a fullos drivers.cabot, mert az is ki lett irtva a kis xpből, és hátha abban legalább soundblaster 16 driver van, sőt valószínű, mert emléxem jópár éve a p1-esemnél az akkor használt sb 16-ot a win98 is alapból felismerte. -
Sanyix
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
pl ez nekem a legújabb előre buildelt wines van, de abban még van ez a hiba.
Bár nekem a dhcp szerver nem is offerel neki. Mindenesetre fix ip-t beállítva most bridged módban megy, fentvan a lanon statikusan, kap netet is. Bár fura, hogy a guest adatforgalma a host gépen sehol se látszik. Se a cfosban, se a feladatkezelőben, de mégis tölt 900kb/seccel.Most már csak hangdrivert kéne találnom, mert ahhoz sincs drivere (ich ac97-et állítottam).
-
Sanyix
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
látja
a valós lanban van dhcp, a router (de hogy mihez csatlakozik mivel arról gőzöm nincs)
próbáltam, de mivel fogalmam sincs hogy milyen hálózaton van csak vakon. A vbox beállításainál állítottam a virtual host adapteren. próbáltam különböző hálón a router ip címét gateway-nek állítva, próbáltam ugyanazon hálóra ip címet állítani nem ment. A guest os-nél nem állítottam gondolom ott a virtuális izéktől kéne kapni címet, de ha a lanra bejutna a router is adna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest