- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
raw disk access van virtualbox alatt, szóval be tudod tenni a rendszert egy az egyben virtuális környezetbe. de...
1. minden alkalommal változni fog a hw környezet valós és virtuális indítással, ez minden alkalommal a betöltendő driverek frissítésével, és egy újraindítással jár. lemezkezelésnél hasonló vezérlőt kell választani virtuális és valós környezetben (ahci vs ide compatible), mert az ms rendszerek erre kifejezetten érzékenyek.
2. a hw környezet változását a programok is észre fogják venni, így pl az operációs rendszer és a fizetős programok újraaktiválást kérhetnek.
3. vedd figyelembe, hogy a virtuális környezet még a virtualizáció ellenére is gyengébb, mint a valós, emiatt virtuális környezetben várhatóan lassabban fognak futni az alkalmazások, valamint mivel pl vga virtualizáció gyakorlatilag nincs, egyes grafikus programok talán nem is lesznek működőképesek.összességében ha jól értem mit szeretnél csinálni, akkor szerintem a megvalósítható végeredménnyel nem leszel elégedett. nem lesz teljes értékű (mintha a valós vason futna) a virtuális gépben betöltött os, ráadásul még macerával is jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Horgász topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- VGA kibeszélő offtopik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest