Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mucho
csendes tag
Szaisztok, nekem az lenne a kérdésem, hogyen lehet korlátlan idejű játékmenethez hozzáférkőzni?
Ha jól értem a dolgokat, meg kell vásárolni egy felhasználó kódot 20 dolcsiért.
De az Otp junior maxos kártyával nem tom ezt megvalósitani sajna. Tud vki segiteni, hogy ilyenkor milyen lehetőség van még?
Előre is köszi a segitséget! (virtual villagers)
-
snake18
csendes tag
Sziasztok! Már egy ideje játszom a játékkal és nagyon tetszik meg minden....csak kisséé elakadtam! Szóval....mindenem maxon van és meg van az aranygyermek is, de nem tudok rájönni hogy a lepkés puzzle-t hogyan lehet megoldani! Ja és persze azt a varázsvirágosat sem tudom...légyszi valaki segítsen

Előre is köszi! -
Tiergirl
csendes tag
Köszi a segítséget!
Sikerült!
Szerintem amugy a spiritualityből kell a 3. szint hozzá. Valahol egy angol nyelvű fórumon ilyesmit olvastam.
Azt esetleg nem tudod, hogy a sziget melyik részén van a kincs? Vag esetleg hogy milyen ''szakember'' találhatja meg?
Bemásolok egy linket, ahol van pár apróbb tipp a játékhoz. Igaz, angolul. Hátha valaki hasznát veszi még
http://www.virtualvillagers.com/guide/index.html -
Anathol
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BMW topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem amugy a spiritualityből kell a 3. szint hozzá. Valahol egy angol nyelvű fórumon ilyesmit olvastam.