- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
bluemirage #15490 üzenetére
Szoval leginkabb ez arra valo hogy egyaltalan tudjal ebben a szakmaban dolgozni. Kulonvalni az mas kategoria oda biztos kell jopar ev tapasznyalat.
-
F34R
nagyúr
válasz
PROTRON #15297 üzenetére
Igazabol nemtudom akarok-e vele meg baszakodni mert nem sok kedvem van itt lakni.
70-es evek szintjen megragadt vezetekeles, annyi hogy a lakoreszen meg a furdoszobaban mar 1,5-es rez van, de a csovezes a dobozok, szerelvenyek meg az akkori kort tukrozik.
Sehol egy AVK, vagy normalis foldeles.(illetve nemtudom hogy regen falaztak-e ezeket el es azert nem latni a szondat sem.) Teraszon egy "fadobozban" van minden harom fazis + B tarifa. nagyjabol ennyi. Egyebkent en is ugy gondolom hogy az tenne a legjobbat neki ha minden a nullarol volna felepitve. -
F34R
nagyúr
Ezt most erosen toljak Tiktokon, meg FB reelsen. Lenyegeben meg szerintem nincs torvenybe vesve. Pl en mikor regisztralt villanyszerelot hivtam volna hogy legalabb nezzen ra mit kellene minimalisan kicserelni, akkor is a szabvanyositassal meg a szolgaltatoi megbaszassal ijesztgetett.
-
F34R
nagyúr
Onmagaban az csak javaslat, ha nem tortenik meg a kello felujitas akkor cseszheti az uj vevo. Ingatlan eladasnal meg legtobb embernek az a celja hogy jo aron adjon.. ez azzal jar hogy 1-2 dolgot el kell halgasson. Engem mindig bogdostek, mert ha kinyitom a szam akkor az osszes hibat elmondom
-
F34R
nagyúr
válasz
csemberlen #15275 üzenetére
fejjel lefele
-
F34R
nagyúr
válasz
Zsmester89 #15234 üzenetére
Onlinevill-en mitnha lattam volna sokmindent hozza... [link]
Itt van neked hozza minden a ZEK verziot keresd. de elotte mindenkeppen szet kell szedned.
-
F34R
nagyúr
Udv ujra.
Tegnap joido lehetett siman biciklizni mas telepulesekre is attudtam menni.
Hat vannak olyan villanyora kialakitasok hogy fogom a fejem (nemvagyok szakmabeli sajnos). Uj vezetekeles, merooratol, es felujitott lazurozott doboz teljesen homlokzatra kirakva. Ugyanugy virit a szolgaltato altal kihuzott vedocso meg minden. Egy masik hely ahol ezek az atlatszo dobozok vanna, mar akkor bekerult a meroora szekreny mikor meg nem volt meg a szigeteles. Hat persze hogy annyi nikecel kerult ra hogy teljesen falsikbabn lett a doboz. Egy harmadik helyen meg olyan szar minosegu volt a szekreny (2-3 tortenet) hogy az UV annyira megette 1ev es az orat sem lehet majd leolvasni. Mi a jo isten megy ebben az orszagban. Legalabb ha megkovetelnek valamit akkor az mindenkire vonatkozzon, es vagy ne huzzak le a tulajdonsokat annyira hogy par ev mulva megint cserelhet meroora dobozt.
Most mondanam azt hogy kakiljon a H tarifara, de ugyis azzal akar futeni gondolom.
Mindig szegeny szekrenyekre fogjuk holott a szerelok arresei amik soknak tunnek. (Itt kerek elnezest a topikban resztvevo regisztralt villanyszereloktol.) Nem mindenkit a joszandek vezerel.En dolgoztam ilyen helyen, csak eppen ott olyan volt a termelesi hozzaallas hogy nem koltottek uj gepsorra, hanem szimplan a fele anyag ment selejtbe. (Amit egy hatso kis kulon tulajdonban levo kis ceg osszedaralt extrudalt allapotban, majd kettot meg kerult valahol es visszakerult "uj alapanyagkent". En ezeket a sejelt villanyoraszekrenyeket is annak tudom be. Nem kell oket felteni egyaltalan.
-
F34R
nagyúr
válasz
csemberlen #14934 üzenetére
Es azt meglehet ott nezni ahol a tulajdoni lapot kerem le? mert 90%-ban biztos vagyok hogy nekunk nincs es nem is volt adasvetelkor sem.
-
F34R
nagyúr
válasz
energy4ever #14915 üzenetére
Masik pakaval lefogadok nem csinalja.
olyan mint a valtokapcsolo
-
F34R
nagyúr
válasz
RandomName #14675 üzenetére
-
F34R
nagyúr
Sracok lehet en vagyok a hulye de harom fazisnal jol gondolom hogy nem eleg az 1db AVK?
-
F34R
nagyúr
Itt sem Kelet Magyarorszagon. Koszi sracok hogy megosztjatok ezeket
-
F34R
nagyúr
A Caneco BT-t gondolom nem akarki toltheti le?, mas hasonlo tervezot meg nem talalok a neten.
-
F34R
nagyúr
válasz
RandomName #14407 üzenetére
Igen tudom hogy abbol indult ki, Wago-bol is van tobbfele 221, 222 de valoszinuleg ezek is egyforman szorithatnak. Majd meg jovok kerdesekkel mert annak ellenere hogy nincs kozom a villanyszereleshez sokat lehet itt tanulni.
-
F34R
nagyúr
válasz
RandomName #14404 üzenetére
De megis szinte mindenki wago-val sorol. vagy abbol sem mind1 melyik fajta?
-
F34R
nagyúr
válasz
csemberlen #14370 üzenetére
Hat gondolom amikor 1-5Nm lehet valamit max meghuzni arra figyelnek, es nem is nagy a hibalehetoseg. Amig egy rendes nyomatek kulcsnal nem mindegy hogy hibazhat 10-20 Nm pluszban/minuszban.
Most nezem a Wera-nak is van nem kimondottan villanyasz csavarhuzoja, de olcsobban ez is megteszi. [link] -
F34R
nagyúr
válasz
bytesizelife #14078 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
bytesizelife #14076 üzenetére
A szolgaltatoi az Eaton-os 3x16A azzal nincs gondom. Mondjuk a Bakonnyal sem annyira jo par eve szolgal, csak jo lenne mar modernizalni kicsit.
-
F34R
nagyúr
válasz
RandomName #14069 üzenetére
Az komoly... igazabol neztem az arat, es dragabbnak bizonyul mint a fentebb emlitett harmas.. Illetve meg nem sok tapasztalatot hallottam roluk.
-
F34R
nagyúr
válasz
RandomName #14066 üzenetére
Szomszed mikor az egyik Bakony kismegszakito megmurdelt mar azt tett vagy harom eve... nem is emlekeztem ra... azthittem valami kinai szar.
Spoiler horror veszely[kép]
-
F34R
nagyúr
Sziasztok urak..
Mik az ajanlott olcso es ettol fuggetlenul megbizhato fi rele es kismegszakitok?
Eaton - Shcneider - Hager kozul tudok valogatni.
Illetve van meg a lakasban Alu vezetek, most ezt egyszuszra nem szeretnem csereltetni, ezeknek a veget erdemes erveghuvelyezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest