- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
csemberlen #13313 üzenetére
Köszi! Rákerestem a tapétakapcsoló kifejezésre, és találtam más terméket, ahol írják, hogy 3 cm magas. Nem az igazi. Gondolom, ez is valami hasonló lehet, de lehet rákérdezek. 1,5 cm-es lenne az igazi, mint a normál süllyesztettek, de ilyen gondolom nem nagyon lesz.
-
SOAD19
addikt
Üdv!
Adott egy panel lakás, ahol a ház közepén található különálló helyiségben levő wc, fürdőszoba közfallal. Ha jól mértem nagyjából 5 cm vastag lehet a fal. A villanykapcsolót szeretném kicserélni, viszont még a régi békebeli van fent, azaz csak a vezeték jön ki a falból, nincs bemarva a kapcsoló doboz, azaz nem lehet sülyesztett kapcsolót használni. A kérdésem az lenne, hogy létezik olyan falon kívüli kapcsoló, ami esztétikus, nem túl vastag? Vagy nincs mese, ki kell maratni, mert falon kívüliek között nincs alacsony kivitelű? Marás esetén, mennyire lehet azt úgy kivitelezni, hogy ne kelljen utána az adott falfelületet festeni? Gondolom, nem?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asustor NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest