- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
moha bácsi #2 üzenetére
Szerintem, aki ellátogat a rendezvényedre -legyen az gyerek vagy felnőtt- mindenki fog találni érdekességet, ami mellett nem fog csak úgy elsétálni! Ahogyan Én sem tudtam legutóbb! Volt ott egy idősebb kiállító, aki gyönyörűen helyre állított és máig működő készülékeket hozott, hogy azok láttán nagyon sokat beszélgettünk! Több fotóm is van Róla a munkái között! Sokan mások is megnézték a gyönyörűségeit!
Amin még nagyon meglepődtem: a Robokaland-os standon több féle ügyességi játék is volt! Sok-sok gyerkőc egymásnak adta a lehetőséget a kipróbálásukra, de érdeklődött ott egy idős bácsi is, mert érdekesnek találta és ki is próbálta ezt a masinát! Sokat kérdezett a működéséről...
Szóval, aki egyszer ott volt, az biztosan várja majd a következő alkalmat is!
Egy észrevétel: lassan újra kell gondolnod a plakátot, mert az azon szereplő Nixie-cső nem tudja majd a 10 vagy afeletti értéket mutatni! Biztosan szükség lesz majd rá!
...vagyis Én remélem, hogy így lesz!
-
Undoroid
őstag
Ezen a rendezvényen ott kell lenni! Nem "csak" azért, mert legutóbb is nyertem egy hasznos ajándékot az új hobbimhoz a tombolán, hanem a rengeteg látnivaló miatt is! Jókat lehetett beszélgetni a kiállítókkal, akik az ezerszer feltett kérdésekre újra és újra lelkesen válaszoltak! Hatalmas adag munkával készültek legutóbb is a szervezők! Ezt szerintem most is érdemes lesz megnézni!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kedves Fórumtársak!Szeretettel hívlak benneteket a VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozóra, amely Békéscsabán,...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest