Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
radi8tor #12603 üzenetére
"
the EFF reports that the 'App Ops' privacy feature added to Android in 4.3 has been removed as of
4.4.2. The feature allowed users to easily manage the permission settings for installed apps. Thus, users could enjoy the features of whatever app
they liked, while preventing the app from, for example, reporting location data. Eckersley writes, 'When asked for comment, Google told us that the
feature had only ever been released by accident ? that it was experimental, and that it could break some of the apps policed by it. We are
suspicious of this explanation, and do not think that it in any way justifies removing the feature rather than improving it.1 The disappearance of
App Ops is alarming news for Android users. The fact that they cannot turn off app permissions is a Stygian hole in the Android security model, and
a billion people's data is being sucked through. Embarrassingly, it is also one that Apple managed to fix in iOS years ago.'" ""
Leading global technology firms have called for 'wide-scale changes' to US government surveillance. Eight firms,
Google, Apple, Facebook, Twitter, AOL, Microsoft, LinkedIn, and Yahoo, have formed an alliance called Reform Government Surveillance group. The
group has written a letter to the US President and Congress arguing that current surveillance practice 'undermines the freedom' of people. It comes
after recent leaks detailed the extent of surveillance programs. 'We understand that governments have a duty to protect their citizens. But this
summer's revelations highlighted the urgent need to reform government surveillance practices worldwide,' the group said in an open letter published
on its website." -
Speed®
titán
válasz
Ha azt mondanád, unod az Android nyavajákat, még érteném a váltást..ezt a személyiségi jogos felvetést nem tudom feldolgozni
Szerintem senkinek nem szorítottak még skulót a fejéhez, hogy olyan dolgokat töltsön fel/osszon meg/használjon, amik szigorúan bizalmasak..kicsit paranoid hatású a dolog számomra. Mondjuk én tuti kilógok a sorból, mert nem hogy okostelót nem használok, még a classic érában is a csövi végletet képviseli a mindenkori aktuális
Tudjak telefonálni, SMSezni és mindezt sokáig töltögetés nélkül..ennyit az igényeimről ;p Csak tudnám, mire váltsak, hogy a szolgáltatóm ne tudja lenyomozni, épp hol a teló
Persze, nem ítéllek el, félre ne érts, ha épp ez a hepped, hajrá..bánni nem fogod a váltást, de nem azt fogod elsődleges előnyként megtapasztalni, hogy de jó végre anoním némóként létezni
-
Cheesy
őstag
válasz
Blackberry?
Amúgy ismerős a szitu, ráadásul egy telefon sem jön be nekem ami a piacon van. Egyik se. BB is eltörölte a felvesz/letesz gombokat, az én 9900-m az utolsó széria ami még full billzetes.
Gmail-re meg csak annyit mondok, folyamatosan figyelem, hogy haladnak a srácok, azonnal váltok, ha egyszer elkészülnek, elegem van googleből nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ennyibe kerülhetnek Európában a Xiaomi Pad 7 tabletek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- További aktív témák...
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest