Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Cseréled 100 db-os bontatlan nejlonzsákra?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #39703 üzenetére
Pontosan.
Amúgy pont héten töltöttünk meg két nagy zsákot, ha ezt előbb tudom nem fárasztjuk magunkat vele.
#nincsbennetarcsi
-
KROK640
nagyúr
válasz Bjørgersson #39701 üzenetére
Én már sok éve így csinálom
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Bjørgersson
félisten
Na én meg pont most tervezek valami felnőttesebbet venni a Casiom helyett.
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #39714 üzenetére
Nekem nem tetszik, hogy eléggé leépítették mostanra az Illuminator szériát.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #39715 üzenetére
Valószínűleg egyre kisebb igény van rájuk sajnos, egy-egy limitált kiadással próbálják néha feldobni a családot. Amennyire emlékszem, nálunk sem sok volt belőlük 5-6 évvel ezelőtt, bár én nem a Casios üzletben voltam.
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #39716 üzenetére
Gondold el, már az komoly kihívás nekik napjainkban, hogy analóg órán legyen napszámláló is Illuminator kivitelben.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #39714 üzenetére
En meg visszatertem a Casio-hoz. Altalanosban volt utoljara Casio oram...
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Én is imádom az Edifice-em, csak egyre kevésbé tudom már felvenni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #39722 üzenetére
Sima Illuminator van nekem. Teljesen jo bar az operabalba nem ezzel mennek.
#nincsbennetarcsi
-
KROK640
nagyúr
Srácok! elképesztő sebességgel döglik az SSD-m, és az utóbbi napokban annyi kékhalált láttam miatta mint az elmúlt 15 évben összesen SE!
mi a franc lehet???Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
F e Z o
veterán
6TB 160 nap alatt lófasz egy terrás SSD-nek. Nekem 16TB van írva a 256-osra, s 98%
H2O über alles!
-
KROK640
nagyúr
10 hónapos. Lapozó fileom default beállításon van, de 32GB RAM mellett nem nagyon használja, a swapfile.sys 16,0 MB (16 777 216 bájt), pagefile.sys 4,75 GB (5 100 273 664 bájt). Hibernációt sosem használok.
#39727 Qru : Még 6TB írás sincs rajta, az nagyon kevés egy ilyen SSD-nek. Torrent sincs rajta, sőt az utóbbi napokban játszani se játszottam, csak email és fórum.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Zamma
őstag
válasz KROK640 #39730 üzenetére
Hát ez szerintem mehet vissza gariba. Áramkimaradás vagy feszkó ingadozás volt-e esetleg?
Nekem hasonló gondom amiatt volt, mert az usb port környékén feszült az alaplapi io shield és az mozgatáskor rövidzárlatot okozott és le is állt a gép emiatt. Ez kettőször történt meg és 60%-ra leesett az ssd kondíciója. Chkdisk után 200 bad sectort mutatott, jelenleg nem használom rendszernek és nem romlott az állapota sem.
-
F e Z o
veterán
Régi szabály, addig nem frissítünk bios-t, amíg minden normálisan működik.
H2O über alles!
-
ddoki
csendes tag
"Régi szabály, addig nem frissítünk bios-t, amíg minden normálisan működik."
Akkor én a kivétel vagyok. Minden nálam megfordult alaplapon folyamatosan frissítettem a BIOS-t minden gond nélkül. Nem biztos hogy minden hibával találkozik az ember, ami a korábbi BIOS-ban, szoftverben benne van.
Oprendszert, tűzfalat, víruskeresőt sem szoktatok frissíteni mert nálatok normálisan működik ? Windows topikokban rendszeresen olvasok ilyen-olyan hibákat ami előfordul másoknál. Azért mert én nem tapasztalom, akkor az azt jelenti hogy nincs ilyen hiba ? Szerintem nem, csak lehet azt a funkciót nem használom ahol jelentkezik.
-
KROK640
nagyúr
Na, ez meg ezt mutatja
Tehát nincs itt semmi látnivaló, minden a legnagyobb rendben van, a kékhalálokat meg belassulásokat, a HDD Sentinel eredménnyel együtt álmodtamInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest