Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Vigneau
félisten
-
smiti
veterán
Vettem egy Samu 850 EVO-t. Remélem nem bánom meg.
-
-
Bjørgersson
félisten
Bacsise meg 10,5 cm vastag.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #26833 üzenetére
és imádja az összes nője.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Most kíváncsiságból ránéztem az én V300-asomra. 120 GB verzió, szinte kereken 1 év alatt futott majd 71 napot és írt 920 GB-ot, amiből ha levonom a 72 GB jelenleg rajta lévő adatokat, akkor az napi Elég soknak tartom kikapcsolt swap mellett. Ennyit enne a chrome gyorsítótárazása? Vagy ez szinte csak a TRIM lenne?
Mennyit bírhat egy V300-as? Van erre valami fellelhető, megbízható adat?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.