Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #26151 üzenetére
Akkor szerintem az 1866-os savage elég, alacsonyabb fesz, cl9-es időzítés.
Teamviewer-rel leszedtem az összes játékot az otthoni ssd-re, amivel játszom, s még maradt 25% helyen is szabadon. Tesztekben gyorsabb ez a v300 240GB, mint a volt vertex 3 120GB.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
"Csere, beszámítás nem érdekel, kérlek, ezzel kapcsolatban ne is írjatok!"
"Szia, esetleg egy z97p-d3 at beszámítasz?"As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #26157 üzenetére
Legközelebb vastagítsd ki a nem-et.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #26158 üzenetére
Meg írok majd a staffnak, hogy növeljék 72-esre a betűméretet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #26159 üzenetére
Pedig jól mondja Vigi Egyszerűen ki kell emelni a lényeget, különben nem megy át az "üzenet ".
Az agyuk eldobja a szöveg azon részeit, ami nem érdekli, illetve csak azt látja meg amit akar/szeretne látni a hirdetésben.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #26160 üzenetére
Az agyuk eldobja a szöveg azon részeit, ami nem érdekli, illetve csak azt látja meg amit akar/szeretne látni a hirdetésben.
Vagyis tökmindegy, hogy kiemelem vagy sem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #26161 üzenetére
A kiemelés már feltűnik a szemnek. Egyébként csak az első és az utolsó betű a lényeg, hogy a helyén legyen egy adott szóban, az agy annak olvassa, aminek olvasni akarja.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #26162 üzenetére
Nem, vagy is az e betűnek kizárásos alapon csak egyetlen hely marad.
-
robogos10
senior tag
Alkalmi áron valaki nem akar venni gépet?
-
robogos10
senior tag
raid-be kötött hdd sentinel állapotát hogyan tudom megnézni? 1tb os WD green ez a rendszer vinyóm de gőzöm nincs milyen állapotban van !
Tudnátok segíteni? -
smiti
veterán
Hello Mindenki!
Hátha valaki gyorsabban tudna segíteni mint a google.
Mostanában többször előfordult a kék halál. Közben dobott egy " whea uncorrectable error " üzit. Win 10-em van ha ez számít.
Mi a frászkarika okozhatja?
-
smiti
veterán
Ennyit én is kisilabizáltam, de nem nagyon lettem okosabb. Tunning nincs úgyhogy az kilőve. Prime95 Blend teszt most fut már több mint 10 persze, semmi gondja.Mondjuk nem tetszik, hogy kozel 70 fokos a proci .
-
Bjørgersson
félisten
Januárban letelik a két év hűség a mostani előfizetésemről, s szeretnék új telefont venni a mostani gané Lumia helyett, viszont ahogy nézem a három nagy szolgáltató árait, baromi drága minden.
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #26170 üzenetére
Jobban jársz, ha szétnézel a MM-ben. Mostanában olcsóbb ott a független telefon mint a szolgáltatóknál hűség aláírással.
mod.: Prime95 hibátlanul fut több mint fél órája.
Lehet a VGA-t is meg kellene küldeni.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Ott pl. egy húszassal drágább.
Speed(R) 520
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #26173 üzenetére
Azt váltottam..telefonként azzal se volt bajom..egyéb téren persze fapad.
Kérdés, alapvetően a Lumia/WP témával van gondod vagy a tempójával?
Nálam Lenovo P780 vs. Lumia 735 volt a kérdés, nem bánom az utóbbit. -
F e Z o
veterán
Hogy 70 fokos a procid azzal a batár hűtővel, meg millió házventivel? Nálam a i7 3770@4,1GHz-en bekapcsolt HT-val 60 fokon megáll egy Matterhorn alatt.
(#26174) Speed(R) : Havernak 800-as Lumiája volt, nekem kellett belőni, úgy hogy először volt windows phone a kezemben. Nekem nem jött be, s mint kiderült neki sem, lecserélte egy Galaxy S4-re.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #26174 üzenetére
Csak a szaros 8.1-gyel van bajom, de már sikerült annyira megutálnom a telefont, hogy megint Androidos telefonokat nézegetek.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #26176 üzenetére
Azzal nem tudom, milyen lehet, nekem már a 735el érkezett, amivel okés.
Szerintem az alapján, amit egy belépőszintű készülékkel tapasztalsz, ne vesd el a WPt, nyomkodj meg valahol egy komolyabbat is. Részemről ha nagyon el nem cseszik a W10el, addig marad, amíg megy -
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #26178 üzenetére
Borzalmas, lassú, lagger, fos. Hiába nyomkodok komolyabb WP-t, ha úgysincs annyi pénzem, meg sajnálok is szaros telefonra költeni.
-
JanR
addikt
Ne aggódj azon, szar a paszta a mag és a kupak között. A 4690K-m 90-91 fokba is belenyal IBT/Prime95 mellett, 1.16V feszültséggel..
Corsair H75 van rajta, meg szépen szellőzik a házam. Az igaz, hogy más esetben a 60 fokot nem éri el, de a pasztázás miatt ezek az új haswell-ek nagyon forrófejűek. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #26181 üzenetére
Nem kell sokat költeni..~10 körüli ráfizuval kaphatsz pl. 630at, ami fürgébb.
Persze ha érdemi fejlődést akarsz és a WP10 is érdekel, az költségesebb..
De nem kell messzire menni, pl. a 735 is elérhető ~20 körüli ráfizuval, HAn.
Ebben Snapi400 van (QC/1.2G), 1GB RAM mellette, meg HD AMOLEDes..
Értelmesebbet droid szinten sem kapsz ezalatt, szerintem..megfontolandó. -
JanR
addikt
válasz Speed® #26184 üzenetére
Én megmondom őszintén, próbálkoztam WP-vel android után, de nem tudtam megszokni, pedig egy 930-m volt.
Ha én most telefont vennék, akkor biztos valahol kártyafüggetlenül, mert a szolgáltatók nagyon irreális áron adják a telefont. Havi "csak 3000-5000 forint", 2 évig.. vicc. Akkor inkább már valahol 10 hó 0% THM.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #26184 üzenetére
Az a baj, hogy a 630 szerintem ugyanolyan szar lesz a 10-zel, mint az 520 a 8.1-gyel, a 735 meg már túl nagy. 4,5" körül nem kapni értelmes telefont, kivéve persze a zászlóshajók kompakt kiadásai hatjegyű összegért. Na meg az új Android nekem tetszik is, úgyhogy inkább afelé hajlok most.
Más; 300R helyett NZXT H230?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #26186 üzenetére
Rendszer szinten nem hiszem, hogy lesznek gondok, 512MB RAM arra elég. IGPben meg egyik sem túl erős, ha úgy vesszük..735 amúgy 4.7".
Droidból nekem külsőre az említett P780 bejön, de a rendszertől fázok :S300R jobban néz ki..persze ez egyéni megítélés kérdése. Hűtésre ~ua.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #26187 üzenetére
Persze, elvileg 8.1-re is elég, aztán mégsem.
Nekem mindkettő tetszik, az NZXT-ben egyedül a fényes festés meg az anyagvastagság nem jön be. Ahj.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #26188 üzenetére
Ott inkább a DC Qualcomm a ludas szerintem.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Egy ilyen géppel érdemes még kínlódni?
alaplap: gigabyte ga-h61m-s1
processor: intel pentium cpu g860 3.00 ghz
videókártya: radeon x1650
táp: codeach 300xa 400wA tápegység leírásából látszik, hogy mennyire ért hozzá a kollegám.
Érdemes ezt még új alakatrészekből újítani, vagy inkább beszéljem rá, hogy legyen egy teljesen új?
Mit lehetne nagyon olcsón kihozni ebből, a fő irány a WOT, max 1920*1080-ra. Most is WoT-ozik a fenti konfiggal, és még ha jól rémlik akkor 4 GB RAM van neki a gépben.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Attól függ, mit tud rászánni. Ahogy sephi írja, proci mindenképp cserés, mert bár a WoT nem kér 4 magot, a kis G860 nem valami acélos IPC szinten. Magas órajelű i3 kell bele minimum (+15), legyen 8GB RAM (+5k), meg egy értelmes nV VGA (750/2G 25 körül megcsíphető pl.) és egy értelmes táp (~5). Végülis kb. minden cserés..a lap maradhat
-
smiti
veterán
GTX 960 tulajok. Nektek mennyire melegszik a VGA? Persze kérdéses, hogy teljesen Auto beállításon vagytok vagy belepiszkáltatok a vezérlésbe?
-
smiti
veterán
Mit szóltok ehhez az összeállításhoz?
Asus H81M-K
Intel Pentium G3450
Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
DeepCool TESSERACT BF
FSP 400W HEXA+
Gigabyte GTX750 Ti 2GBSSD - Még nincs eldöntve. Mindez azért, mert a gép összerakós topikban azt mondták az okosok, hogy a Kingston V300 az sz@r.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #26198 üzenetére
Én meg MSI-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest