Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
Topikgazda
válasz nozs23 #33280 üzenetére
Egyelőre még csak kutyafuttában tudtam átpörgetni a videókat, az látszik hogy a BM app még nincs felkészítve a 16Prora, rángat a stabi.
Látványos hogy kevés fénynél mennyivel jobb a main szenzor mindegyik más opciónál. Ugyanakkor ha van fény, akkor teljesen jó a többi gyujtótáv. Illetve a gyári appal döbbenet mennyire smooth az optikák közötti váltás, a BM megoldás ahhoz képest barbár.Na holnap még meg jól pixel peepelem.
-
nozs23
addikt
válasz nozs23 #33280 üzenetére
Csinálok még jövőhéten normálisabb anyagot, ha lesz időm telefonnal is rögzíteni. 4k/120-at ki is felejtettem. Pár tapasztalat: az éjszakai becsillanás ugyanolyan pocsék, mint eddig. A kamera gomb egy gimmick. Két évet nem adok neki. Túl nehéz benyomni, szerintem bemozdulással is járhat. Szar helyen van vertikálishoz és horizontálishoz is (nem is lehet jó helyre tenni mindkettőhöz). 3 éves 13P-val összevetve azért nagy ugrás részletben mindhárom kamera. A natural filter (photographic style ) rohadt jó mind színekben tónus/árnyék/csúcsfény kezelésben, sajnálom, hogy videóra nem lehet applikálni. Érthetetlen miért nincs 24mp default heif/jpeg UW fotónál a főkamerával ellentétben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest