Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Tuninger #12199 üzenetére
Próbáltál már steadi armot? Persze nem egy kánikula barát. Azon elférne minden gimbalostul, kontrollmonitorostul, tápostul és nem kéne csuklóból kitartani. Meg a rezgéseket nem a karod nyelné el, hanem a steadi arm. Általában elsiklunk felette, hogy ez is extra izommunka ami alól a gimbal/steadicam nem mentesít.
-
p_adam
addikt
válasz
Tuninger #12199 üzenetére
Persze, ezt én is látom, de valamitől akkor is lényegesen kellemesebb, mint amit a legtöbb kamerával csinál, meg néha mintha túl lenne húzva a grade, itt meg pont nem. Kis túlzással azt mondom hogy az 1DXII-re emlékeztet (ami ugyanígy a Log hiányától szenved, de még így is kellemes, természetesen mutatja a mozgást, nem videós, nem "flat" vagy "videós" amit sok kameránál látok).
A GoPro-ban viszont én csak egy nagyon erősen digitális képet látok, ami homlokegyenest az ellentéte annak, amit én kellemesnek találok, nem csak egy grade-en múlik az egész (persze annál jobb, mint enélkül, meg nem is erre használják).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest