- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
Sziasztok!
Megnéztem az AV bemenetet. Nagyon rossz. A kép homályos, világos részekben nincs árnyalás, mindenhol vicsorog a fehér, zajos az egész. A hang sem jobb, mint volt, viszont stereo, kipróbáltam. A konvergencia maradt (természetesen). Érdekes megfigyelés még, hogy a képet észrevehetően széthúzza a felső részen. Függőleges vonalaknál poén, egyébként nem nagyon látszik. Újabb nem szép dolog.
Az előző hozzászolásban írtam, hogy annak ajánlom, akinek digitális műholdvétele van, ezt visszavonnám.
Most azt mondom, hogy ahol a kábeltv minősége jó, és kell a nagyképernyő, oda egy 50 000 Ft-os kategóriában jó 72 cm-es tv. A lényeg az 50 000 Ft-on van, ehhez mérje mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Zyxel NAS326
- Háztartási gépek
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest