- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Aktív témák
-
-
-mikey-
csendes tag
Igen, igen, olvastam az NVidia-s doksit, csak nem tudtam, mennyire van az úgy. Meg az az igazság, hogy én pl. egy Geforce2 Ti chipes lapot nézegettem magamnak. Az NVidia honlapon ott van, hogy a kernel-driver támogatja, blabla, de a melle adott doksiban szó sincs Gf2 Ti-ról...
Ez egy kicsit elbizonytalanitott.
Mikey. -
-mikey-
csendes tag
Hi!
Gepem fejleszteset tervezem a kozeljovoben, a legnagyobb gond a vidikartya valasztasa. Alapvetoen Linuxot hasznalok, de ezzel a geppel mar jatszani is szeretnek. Erdemes -e szivni Linux alatt az NVidia-s binary-only driverekkel, vagy inkabb valasszak egy linux-barat megoldast? Arban nem szeretnek ugy 35 eFt (+AFA) fole menni...
Elore is kosz a valaszokat,
Mikey.
Aktív témák
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest