Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz cof #5010 üzenetére

Ez egy nagyon jó kérdés, mert akármilyen videót elindítok, bár a logó szerint az adás HD, magyarul a sarokban RTLKLUB HD van, de ha jobb klikkel snapshotot/screenshotot mentek a videóból, az is csak 404 magas. Azonkívül a webes lejátszó semmilyen minőségállító opciót nem mutat. Ugyanakkor valaki nekem sziklaszilárdan állította, hogy márpedig ez HD.

Megnéztem a Film+ részleget, mondom hátha ott felkínál a böngésző HD/SD beállítást vagy állítható a felbontás értéke, de nem.

Az RTL Klub meg az RTL2 élő adás viszont 720p-ben megy. A vicces, hogy az RTL Gold meg 360p-ben.

A visszajátszható anyagok közt pedig nem találtam olyat, ami ne 404p-ben lett volna.

Szóval az, hogy a kamu HD logó ott van még egyáltalán nem garantálja, hogy a rendszer valóban HD-ben nyomja.

Mindez amit leírtam szigorúan csak a webes felületre vonatkozik. Az appnál ha jól emlékszem csak élő adásoknál láttam minőségválasztót HD vagy SD opciókkal, de a HD ott sem volt elérhető. Ugyanakkor nem lennék meglepve, ha ott meg pont fordítva lenne, hogy valójában HD-ban streamelnek mégis SD beállítást mutatnak.

Szóval valójában nem is olyan egyértelmű, hogy az RTLMost+-on mit is tudsz ténylegesen HD-ben nézni és mit nem. A letöltést most hagyjuk is.

Új hozzászólás Aktív témák