Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Ez egy nagyon jó kérdés, mert akármilyen videót elindítok, bár a logó szerint az adás HD, magyarul a sarokban RTLKLUB HD van, de ha jobb klikkel snapshotot/screenshotot mentek a videóból, az is csak 404 magas. Azonkívül a webes lejátszó semmilyen minőségállító opciót nem mutat. Ugyanakkor valaki nekem sziklaszilárdan állította, hogy márpedig ez HD.
Megnéztem a Film+ részleget, mondom hátha ott felkínál a böngésző HD/SD beállítást vagy állítható a felbontás értéke, de nem.
Az RTL Klub meg az RTL2 élő adás viszont 720p-ben megy. A vicces, hogy az RTL Gold meg 360p-ben.
A visszajátszható anyagok közt pedig nem találtam olyat, ami ne 404p-ben lett volna.
Szóval az, hogy a kamu HD logó ott van még egyáltalán nem garantálja, hogy a rendszer valóban HD-ben nyomja.
Mindez amit leírtam szigorúan csak a webes felületre vonatkozik. Az appnál ha jól emlékszem csak élő adásoknál láttam minőségválasztót HD vagy SD opciókkal, de a HD ott sem volt elérhető. Ugyanakkor nem lennék meglepve, ha ott meg pont fordítva lenne, hogy valójában HD-ban streamelnek mégis SD beállítást mutatnak.
Szóval valójában nem is olyan egyértelmű, hogy az RTLMost+-on mit is tudsz ténylegesen HD-ben nézni és mit nem. A letöltést most hagyjuk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest