- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
1100 - 1001
3387 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2018-01-29 18:41 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
-
cudar07
senior tag
-
törölt tag
-
cudar07
senior tag
szia
köszi a segítséget!
akkor nem szoftveres gondom van??!
enm értem a teljesítmény gondot 4000+ X2 proci max 40%-on megy!!
a vinyo SATA2 320GB 16MB
2 gb ram!!
ebből mi a kevés??
2600 XT (256MB_ DDR3)
-
wassermann
addikt
A zöld csíkot a PC valamilyen memória vagy teljesítmény korlátja okozza, erősebb gép kellene.. Próbálj meg minden más felesleges dolgot kikapcsolni felvétel alatt. Ha a program engedi, a kép lejátszását is kapcsold ki felvétel alatt, mert az is zabálja az erőforrásokat.
A felbontást ne vedd lejjebb mert a hazai PAL DVD 576 soros!
Maradj az RCA-nál, a szétesett kép a szalag hibvájából adódik, esetleg tekerd egyszer ide-oda a teljes kazettát felvétel előtt, talán segít.
-
cudar07
senior tag
sziasztok
segítséget kérek:
van egy pinaccle PCTV kártyámRCA kábelen viszem a régi VHS kazi lejátszót
ha kódolni akarok DVD minőségben egy zöld csík van felvétel alatt a képben (fűggőleges)
ha leveszem a felbontást 480*560 már nincs zöld csík
de a kép néha szétesik meg villog!!gyári driver cd használtam meg a TV vision progit
ha átrakom S-vieo kábaelel
fekete fehér szétesett kép van!!
még rosszabb
valmi ötleT??előre is köszi
-
zsolt40
csendes tag
sziasztok ismeri valaki a pinnacle studio movieboard strd pci digitalizálo programját? vhs kazikat hi8 kazikat szeretnék digizni.vagy tudnátok ajánlani hasonlo programot?van a kisfiamrol 20 kazi azokat szeretném bedigizni
-
fepapa
csendes tag
Úgy tünik,hogy müködik a dolog az asztali gépemen elfogadta a Pinnacle.A laptopomon még nem de ezt már kinyomozom valahogy.Cannopus converterel betöltöm az egyik fájlt ami 21G elkezdi a convertálást és 6 G-nél abbahagyja és ezt az ablakot adja ki " Your destination AVI has not been Writen completely.Please verify the result before deleting the source file" Ugyanez a codoló az asztali gépemen simán átkodolja.Mindennek ellenére köszönöm szépen a segitséget.És ha még erre problémámra is kapnék választ az csúcs lenne.

-
wassermann
addikt
-
Balinov
titán
Szia fepapa,
Megakaptam, ime:
Canpouse
A Pinnacle-e

A canoupshoz nem talal kodeket, ez mar biztos, ezert nem tudja a sajat alkalmazason kivul mas munkarafogni. Egy tipp: szedd le ezt es telepitsd, ez elvileg a canopus kodeke, epp ilyen celra. Amit linkeltem, ott is irjak, hogy elvileg fourCC cserevel mukodesre birhato egyeb uton modon is. Ha igy sem menne, a linken fel van sorolva mas egyeb DV kodek is (pl. Panasonic), probald ki azokat is,ha nem megy a sajat canopusos mutatvany
Remelem sikerul, majd tudosits
udv
Bali -
Balinov
titán
-
fepapa
csendes tag
-
Balinov
titán
-
fepapa
csendes tag
-
Balinov
titán
-
fepapa
csendes tag
-
Balinov
titán
-
fepapa
csendes tag
Még annyit,hogy a canopus edius szerkesző progi az birja de Őt meg én nem birom

-
fepapa
csendes tag
-
Balinov
titán
kepfeltoltes kulfoldrol nem jo,nem tudom megnezni az alacsony savszel miatt.
Ez valami kodek gebasz lesz. Mi a program neve, amivel letrehozod a tobbgigas fajlokat?
Esetleg meg a type 1 vs type 2 dv avi inkompatiblitas is bekavarhat, nezd meg egy rovidebb klippnel, hogy ezzel a free utillal atkonvertalva mas formatumba jo lesz-e a forrasod -
fepapa
csendes tag
-
Balinov
titán
mivel vhs-t digizett, gondolom a DVD formatumra valo archivalas a cel, igaz? Ha gyors megoldas kell, akkor probaljatok ki a WinAVI Video converter programot, azzal a leggyorsabb a dv (canopus
) avi -> DVD konverzio. Ha nem tetszik a kapott vegeredmeny, akkor lehet mas uton, mas programokat,csomagokat hasznalva elindulni. -
fepapa
csendes tag

-
fepapa
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy az egyik ismerösöm kérésemre be digizett egy VHS kazit egy vinyóra,de CANOPUS avi ba.A gond az hogy a pinnacle progi nem tölti be hogyan tudnám meg etetni vele (konvertálással vagy bármijen módon) esetleg havalamijen konvertáló progit tudok ajállani azt megköszönném. -
Zjunior
veterán
-
bzoley
veterán
A korábbi kérdésed nem egészen ezt volt, minden esetre az Mpeg-2 felvételhez nem kell semmilyen külső kodek. Ha nincs hang, akkor a legvalószínűbb, hogy a felvétel vezérlés rosszul van beállítva, rossz bemenet van kiválasztva. Mpeg-2-vel nincs gond, talán az a legjobb választás.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Mpeg2 be sikerül felvenni a műsort, de hang az nincs!
Milyen Codecet rakjak fel, vagy mi lehet a probléma?
Vistát használok Leadtek H1800 TV Tuner!
Vasam van bírnia kell!Köszönöm a válaszotokat!
-
zsolt40
csendes tag
szeretnék vhs kazikat és hi8 kamera kazikat dvd re irni mi kell hozzá ? előre is köszi
-
Mui
tag
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni, miért csinál olyat a cucc, vagy nem is tudom mi, hogy be vannak állítva a tv adók, és bizonyos adóknál pattog a hang?
RTL Klub klasz, de tv2 már pattog, elviselhetetlen, ha felveszem az adást akkor ezt is felveszi!
üdv mui -
bricsiriz
csendes tag
Sziasztok!
Ha van egy Lifeview BrookTree Bt878 TV-tuner kártyám és egy Samsung SV-445G videóm,akkor elméletileg tudok videókaziról dvd-re digizni?
És ha igen,akkor milyen progival és hogyan?Még soha nem használtam a tv-tuner kártyát.(Most kaptam
) És soha nem digiztem.(Tehát kezdő láma vagyok
)
A segítséget előre is köszi!
-
FireKeeper
nagyúr
üdv!
VHS-t szeretnék digitalizálni, és utána DVD-re írni, ha lehet valami primitív menüvel is akár. Érdekelne milyen hardverek és szoftverek kellenének ehhez. Konfig a profilomban, nincs a gépben még TV tunerem sem.
előre is kösz! -
Balinov
titán
ezaz, erre gondoltam. Ha a scart csatibol audio out kimenet kabel log ki, akkor szvsz a rogzites idejere en azt a hangkartyad line-injebe dugnam. Persze ilyenkor sem szabad megfeledkezni a felveteli hangeroszabalyzo ellenorzeserol.
Esetleg meg a jelenleg is hasznalt modszernel nem lehet az gond, hogy a hangkartyad kezeloszoftvereben a mikrofonbemenethez tul sok eloerosites van megadva?
-
alph4
tag
Tényleg, most hogy ezt leírtad beugrott vmi! Mert kb 2éve használtam utoljára a tunert.
Meg is találtam ezt a kábelt itthon:
[link]
Ami úgy volt bekötve hogy tunerhez+hangkártyához(ami nekem 5.1), de nem emlékszem pontosan hogy.
Akkor az audió jack kábelt, ami a scart csatlakozóbol jön az mennyen a tuner mikrofon részéhez? Majd a jack-jack kábelt, a tuner zöld és hangkártya kék részéhez?
Ebben még segíthetnél mert elfelejtettem. Mind1, addig próbálkozok, amíg válaszolsz. -
Balinov
titán
Ezt a drivert is megprobaltad?
Valoszinuloeg a mikrofon bemenet hasznalata lesz a hiba. Ha van kulso 3,5mm-es Jack-Jack audio osszekoto kabel, akkor nezd meg a hangkartyad hatlapi kivezetesen, melyik a Line-in. Azon mennie kell.
-
alph4
tag
InterVideo WinDVD Creator 3al meg Ulead DVD MovieFactory 6al vettem fel. DVD formátumú mpeg2be, aviba is néztem ott is ugyanaz a helyzet. Hangot pcm,mgpeg, meg dolbybe is szarul vette fel.
Tuner: Inno3D SmartTV, gépen meg vista sp1 van.
A hangot a gép mikrofon részénél veszem fel. A tuneren is van 3audió csatlakozó (kék, zöld, meg rózsaszín) de oda hiába dugom be nem szól.
Lehet az a baja hogy a vista vmi FlyTV P30+ drivert rak fel hozzá? elvileg nem ír ki hibát.
A rendes driverét meg nem birom felrakni a 64bites vistára. -
Balinov
titán
-
alph4
tag
Azt nem tudjátok miért van hogy amikor venném fel VHSröl az anyagot, a kép jó meg a hang is, de mikor felvettem már és visszajátszom a hang eltorzul, ilyen "éles" lesz. Több programnál is így vette fel. És mikor játszom csak le kazettáról, akkor szépen szól...
-
Balinov
titán
neked valamilyen dvd author program kell. itt van egypar ingyenes, de ha komolyabbat akarsz, akkor probald kia dvdlab probavaltozatat a Mediachance-tol
-
Ferdzsoo
addikt
-
Balinov
titán
-
Ferdzsoo
addikt
-
Balinov
titán
-
törölt tag
-
Balinov
titán
-
Ferdzsoo
addikt
Nah hát pinacle PCTV Analog PCI a kari, van hozzá valami program amivel rögzítek, de ez számomra elég rossz minőség, amiko csak simán rca-val rákötöm a tévére jóval-jóval szebb a minősége. Lehet nem értek hozzá, de nem is lesz soha olyan minősége digitalizálás után mint ahogy az analóg kazin van? A tömörítés mpeg-de szerintem itt nem ezzel van a baj, próbáltam divx-en is úgy még roszabb.
Ötlet? Másik program:? Vagy ez soha nem lesz olyan minőségű mint amikorcsak rádobom a TV-ra RCA-val közvetlen? -
Balinov
titán
-
Ferdzsoo
addikt
-
Balinov
titán
Proba cseresznye. Bar jo eselyed van, hogy az alap,neadjisten regebbi programmal nem tudsz olyan beallitasokat megcsinalni esetleg, amivel elfogadhato minoseget tudnal kesziteni. Ezert kerdeztem, hogy milyen markaju,tipusu a tunered, hatha tudok,tudunk ajanlani hozza egy jobb PVR alkalmazast
-
Ferdzsoo
addikt
-
Balinov
titán
-
Ferdzsoo
addikt
Olvasgattam visszafele, nem nagyon találtam, ti milyen progit javasoltok TV-tunerről való videjódigitalizáláshoz.? Nekem valami hulla egyszerű kellene. Nagyon nem csináltam még ilyet, és semmi malőrt nem akarok csak digitalizálni és kész.
-
törölt tag
Ha DV kamera, akkor azt felesleges digitalizálni, mert már alapból az (még ha szalagon is van). Szóval ha van a lapodon IEEE-1394 (általában hibásan FireWire-nak nevezik), akkor ahhoz venned kell egy megfelelő kábelt (tipikusan 4/6-os DV-kábel), összedugod és élvezel. A gépre átvitelhez nem kell sok extra, a Windows Movie Maker képes rá. Ekkor kapsz egy bazi nagy avi-t, amit már úgy tömrítesz át, ahogy akarsz. A Cerka is jó erre, csak tovább fog tartani.
Ha nincs a lapon IEEE-1394, akkor veszel egy kártyát, 2-3k körül kezdődnek.
-
Dzsiforsz
tag
Üdv!
Vettem egy Samsung miniDV kamerát és érdekelne hogy milyen eszközt ajánltok videodigitalizásra? A szgép nem e legerősebb egy 2,2ghzes celeron van benne, ezért saját erejéböl gyengén dolgozik videoknál. Lehet kepni olyan eszközt ami saát maga elvégzi a video konvertálását, eestleg vágási feladatokat, néhány egszerübb effektet tesz a videoba, tehermentesitve a cpu-t??? , és utána a gépen keresztül ki lehet írni DVDre?
Kösz! -
Mui
tag
-
Mui
tag
-
törölt tag
-
Mui
tag
-
Mui
tag
Azon nem tok már mit állítani, mindent probáltam, de ha a video auton van akkor tök mindegy mit állítok a tunerben, mert a képet ugye össze vissza állítgatja a video, amit a tuner nem tud követni, mert az vagy Pal, vagy nem!
Nagyon szomorú vagyok!
De már legalább tudom a baj forrását, idáig ezt sem tudtam! -
bzoley
veterán
-
Mui
tag
Próbálgattam minden lehetséges módon, és kisilabizáltam hogy a videonak van egy olyan beállítása hogy színnorma, na ezt kell PALra állítani, mert auton volt, szóval ha azt átállítom akkor elvileg jó!
Csak egy baj van visszaállítja magát menet közben!
Fogalmam sincs mit lehetne vele tenni! -
bzoley
veterán
-
Mui
tag
Szia!
Köszi hogy írtál!
Szóval megnéztem a feladatkezelőt, de semmi extra, nem használ sokat, néha néha csak egy picit ugrik meg, 40% fölé nem ment, de átlagban meg 10% körül van a felhasználtság.
Már én is az üzleten gondolkodtam hogy visszaviszem, csak az a baj hogy vidéki vagyok, a bolt meg Pesten van, de majd valami lesz!
Azért megmutizom hátha valakinek van még ötlete.
Ilyen amikor kékre vált:
[kék]És ilyen amikor normális:
[és amikor nem kék]Amikor a kettő vált akkor olyan furán ugrik a kép is, na azt nem tudtam kifotózni sajna!
-
ricsy888
senior tag
-
bzoley
veterán
-
ricsy888
senior tag
-
bzoley
veterán
-
ricsy888
senior tag
Elnézést. Pont lejárt a mod határidő. A "Milyen tv tunert?" topicban a helye a késrdésemnek.
-
ricsy888
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy TV-Tunert. Egy ASUS My Cinema P7131 -t néztem ki.
Na most az lenne a kérdésem, hogy evvel lehet videót is felvenni? Gondolom az adásokat fel lehet, de ha mondjuk én játszok azt is?
Gondolom a "felvevést hardveresen végzi" nem úgy mint pl. a Fraps.szerk: Jó helyre írok?!
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Szerintetek az mitől van, hogyha digitális anyagot szeretnék rögzíteni, akkor van előnézeti kép, ha viszont analóg anyagot, akkor nincs csak ez a fix zavaros kép (ha nincs analóg jel, akkor is ezt mutatja), viszont a szerkesztés menüben látszik a rögzített film (nem lehet "print screenelni" ezért látni fekete ablakot)?
-
Mui
tag
Sziaszrok!
Lenne egy sürgös kérdésem!
Vettem egy DVD Xpress+TV cuccot, ezzel akartam digitalizálni videóról, nincs is gond simán összekötöm meg is meg minden, de mégsem jó valami.
Előszőr is a gép nagyon fel tud melegedni, annyira hogy már nem hiszem hogy normális lenne.
A második pedig az hogy veszem fel a videókaziról az anyagot, és néha néha átvált kék árnyalatúra a kép, aztán valamikor visszavált, aztán később kezdi megint.Több kazival is csinálta már, de ez így nem kóser, nem azért vettem a cuccot, hogy amit feldigizek azt kék színben nézhessem vissza.
Hátha valaki tud segíteni, vagy esetleg vigyem vissza hogy cseréljék ki?
Vagy mit kéne tenni?
Előre is köszönöm a választ üdv mindenkinek
mui -
Core2duo6600
veterán
-
Raharin
tag
Ki milyen kodeket használ video digitalizáláshoz?
-
Core2duo6600
veterán
A Pinnacle studio hoz ha megveszed, akkor adnak egy kagyló formájú izét, kifejezetten vhs digizésre, tehát van benne szinkron erősítő vagy hogy mondjam.
AMoviebox nem tudom, hogy mi, lehet hogy ugyanez.
Megnéztem az.
HA jól vettem ki, a studióhoz dják, de lehet, hogy külön is meg lehet venni.
Ez jó lesz
Azt hozzáteszem, hogy elég izmos gép kell hozzá, ami nekem van, azzal gond nélkül meg lehet csinálni. -
gaborbol
őstag
ÜDV!
Gyors segítségre lenne szükségem, remélem jó helyre írok:
Kolléga szeretné a régi kamerás felvételeit digizni, és nem tudja,hogy igazából mit is vegyen.Szeretné, ha a kártya tudna mpeg1,2,4 és avi formátumokba rögzíteni.
Első körben ezt nézte ki:
Pinnacle Studio Movie Box 510
Ha van jobb ötlet ebben az árkategóriában(max 30k) akkor írjatok pls!
Lehetőleg legyen hozzá használható, saját software. -
Zsebröfi
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést.
Szóval a probléma a következő:
Digi kameráról átveszem a cuccot firewire-n keresztül, ezzel minden oké. Tökéletes kép és hang. Mondjuk egyvalami nem tiszta, gspot miért mondja a videora, hogy nincs audio?
Elkezdem vágni (és tömöríteni) virtualdubbal és két eset fordul elő.
1. Vagy egyáltalán nincs hang, mert hogy aszongya nincs audio sáv
2. Van hang, de belekerül egy magas frekvenciás zaj. Nem állandó jelleggel, hanem mintha ciripelne, bántóan éles hangon. Tehát gyakorlatilag nézhetelen.
Mindez kb egy hete jött elő, előtte rendben tudtam vágni a videokat.
Mi a nyavaja lehet? Elég fontos lenne megoldani, mert a kamera amiről megy a másolás kölcsön és valami normális határidőn belül meg kellene csinálni a kazikat
Valami ötlet, hogy mi lehet?Üdv.
-
tomi89
csendes tag
bocsi nem volt időm utána olvasni, mert sürgős lenne a dolog. Elég amatőr vagyok e téren, szval pontosan hogyan is történik videókazettáról a digitalizálás, és mi szükséges hozzá. Válaszokat előre is köszönöm.
-
repvez
addikt
-
repvez
addikt
közben egy másik hasonlo progival találtam egy másik nevet hozzáés drivert is, de ezzel a driverrel is ugyan ugy ujraindul a gépem.Az a progi freecom DVB-T reciever-nek ismeri fel.
-
Core2duo6600
veterán
-
repvez
addikt
Regisztráltam és le is töltöttem a toolkit és scan progikat, de amikor a felismert összetevök mögötti download gombra megyek akkor betölt egy oldalt ami azt kéri hogy fizessek a letöltés megkezdéséhez.Akkor ez hogyan müködik vagy mit kell csinálni hogy megtaláljam a kivánt drivert.A keresö nem talált a név alapján ehez tartozo t.De legalább a hivatalos oldalt megtaláltam,de csak online support van letölteni nem lehet semmit.
-
Core2duo6600
veterán
-
repvez
addikt
Egy laptopon probáltam amin vista volt,de ugyan ugy nem ismerte fel , de amugy alapból nincs hozzá vistas driver.És a neten sem találok olyan oldalt ahol lehetne külön csak drivert letölteni különféle oprendszerekhez vagy valami gyártoi honlapot.Csak webshopokat találtam és letölthetö manualt semmi mást.
-
Core2duo6600
veterán
-
repvez
addikt
Hali.Tudnátok abban segiteni nekem, hogy beszereztem egy DVB-T adások vételére alkalmas Tv tunert.A pontos megnevezése Yakumo quickStick basic DVB-T.És az a problémám, hogy a gépem nem ismeri fel a keretprogram felmegy, de mikor a drivert akarnám feltenni akkor automatikusan ujraindul a gép.Ha csökkentett modban telepitem akkor már a window betöltése elött ujraindul .Tudna valaki egy alternativ drivert hozzá vagy hogy mivel probálkozhatok hogy felismerje a gépem.Belül vagyok a digitális vételi körzeten igy tudnám fogni azokat a csatornákat.Probáltam uj hardver hozzáadásával kézi modszerrel felrakni,de mindig ugyan az lesz a vége.Van, hogy az eszközkezelönél kiirja, hogy ismeretlen eszköz,de nincs sárga kérdöjel és az illesztöprogi frissitésnél megint ugyan az lesz az eredmény.WinXP SP3-as rendszeren probálkozok, de SP2-vel is hasonlo volt a helyzet.
-
törölt tag
-
djtamas
csendes tag
talán 2.3-as.
-
bzoley
veterán
-
djtamas
csendes tag
PVR2
-
bzoley
veterán
-
djtamas
csendes tag
hát nincs!valami mást nem tudnál ajánlani hogy hogy állíthatnám át a hangnormát?

-
bzoley
veterán
-
djtamas
csendes tag
vagyis van de serceg.

Új hozzászólás Aktív témák
-
1100 - 1001
3387 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED TV topic
- World of Warships
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) avi -> DVD konverzio. Ha nem tetszik a kapott vegeredmeny, akkor lehet mas uton, mas programokat,csomagokat hasznalva elindulni.

) És soha nem digiztem.(Tehát kezdő láma vagyok