Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Eseményjelentő lap
Tisztelt szolgálati fensőbbség! Jelentem, szigorúan, csak a tényekre szorítkozva, mert múltkor is figyelmeztettek, hogy csak a tényekre szorítkozzak, és teljesen igazuk volt, mert kit érdekel, hogy milyen volt aznap az időjárás, és milyen volt a közérzetem, és kivel találkoztam, meg milyen dolgokat, tájakat láttam aznap! Szóval, a tények! Szigorúan csak arra fogok szorítkozni, mert tényleg felháborító, hogy egyesek azt a lehetőséget, hogy előttük van egy fehér, üres lap, és csak írnak rá, mindenféle hülyeséget, és nem szorítkoznak a lényegre, a tényekre! Fúj! Hihetetlen, hogy mit meg nem engednek maguknak egyesek! Itt szeretném megköszönni, hogy figyelmeztettek a hibámra, és most már tudom, hogy nem szabad csak úgy össze-vissza írogatni, mert azt hiszik, ez az a fórum, ahol írogathatnak mindenféle baromságot! Hát én nem fogom ezt tenni! Kérem! Következzek a tények!
Szóval, az úgy történt, hogy aznap nagyon rosszul ébredtem, mert előtte való este pizzát ettünk, amit úgy rendeltünk, és tényleg, nem mellébeszélve, finom volt! Kicsit talán túl volt sütve a Négy évszak nevet viselő, de viszont kompenzálta a sok zöldség! Reggel meg ment a hasam, én meg ott ültem a vécén! Hát így kezdődött a napom!
Utána a villamoson nem tudtam lazítani, mert egy csomó ember felszállt, és csicseregtek, meg volt, aki panaszkodott, és csak beszéltek, csak beszéltek!
Beértem a munkahelyemre, és örömmel kezdtem a napomat! Végre megint itt lehetek! Igaz, az öltöző kicsit büdös volt, de már megszoktam!
Felmentem a vonatomhoz, és felvettem a szolgálatot! Kicsit csikart még a gyomrom, de azért jól éreztem magam! Indulás után bevetettem magam a vécébe, és nagydolgoztam egyet, és nagyon megkönnyebbültem! De tényleg! Utána felvetem a szolgáltatói magatartásom, és igyekeztem a megfelelőtől a kifogástalanig ellátni a szolgálatomat. Mindenkire mosolyogtam, köszöntem, és megértettem a problémáját. Hát így történt! Mentünk, csak mentünk! Néha volt, hogy majdnem elértük a fénysebességet, de az a sok fránya lassújel mindig beleszólt!
Az öltözékem megfelelő volt, és borotválkoztam is! Természetesen csak szolidan használtam az arcszeszt! Én tudom, hol a határ! Nos! Telt az idő, és egyszer csak azt vettem észre, hogy már ott is vagyunk a végállomáson!
Kivettem a munkaközi szünetemet, ettem egy almát, és egy szendvicset, közben élveztem a napsugár simogatását orcámon. Szóval, a tények!
Jött egy fiatal lány, miniszoknyában, hát fel is háborodtam rendesen! Nagyon nehéz volt a bőröndje!
Egyszer csak sípoltak, és elindultunk visszafelé! Akkor észleltem, hogy az 504152688937 pályaszámú kocsiból a tűzoltó készülék, nyitott helyről eltűnt! Őszintén megdöbbentem! Hát ilyet! A kurva életbe! Pedig olyan szépen sütött a nap, és a madarak is csicseregtek, az égen a bárányfelhők vígan bégettek!
Kérem jelentésem tudomásulvételét!
Majd írok még! Jó?
(Kőfalusi Ricsi)
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest