- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
illes22
újonc
Sziasztok!
Elég tanácstalanul állok egy probléma előtt (ezét is nyitottam itt a témát, hiszen a VGA az elsődleges gyanúsítottam), remélem valakinek ismerős ez a dolog és tud segíteni.
Tegnap a gépem az istenért nem akart elindulni, bekapcsolást követően 2-3 másodpercenként újraindul és minden újraindulás után más-más alkatrész nem kap áramot (néha felpörög a HDD, néha nem, ugyan ez a hűtőventilátorokkal). Tápcsere megvolt, ugyan az a hiba, memóriák cserélgetve, ugyan ez, csatlakozók kitisztítva, ugyan ez, HDD-k cserélgetve, lehúzva, ugyan ez. A backup gép VGA-ját betettem a betegeskedő gépbe, a másikat pedig backup-ba és mindkettő tökéletesen megy. Majd miután visszacserélem ugyan ez a helyzet, mindkét gép ment probléma nélkül. Gondolván én buta, hogy mégiscsak valami kontakt hiba lehetett megnyugodtam, erre ma reggel ugyan az és megint csak a VGA csere-bere oldotta meg a bajt (a hibás gépben egy GTX 760 a backup-ban egy GTX 650).
Valakinek valami tippje van? Nem szeretném kemény pénzért szervizbe vinni a gépet, ha ezt egy garanciális alkatrész visszavitelével is meg tudnám oldani!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest