Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• heavygrip

senior tag

válasz deathcrow42 #1135 üzenetére

De ehhez csak ki kell kapcsolni a VRR-t - probléma megoldva.

Nekem is ezt ajánlotta az AOC amikor gariztatni próbáltam a Q27G2E/bk monitorom.
    De annak mi értelme akkor úgy :F oké,nekem a java játékok régebbiek, így stabilan megvolt a 155Fps,de pl CP2077, vagy az új Doomnál nagyon nem és már rohadtul zavart a dolog, ugyanis durván brightness flickeringelt 100-110Hz között, alatta is egyébként,de nem volt vészes mert ott világosabb volt alapból a cucc,de rossz volt.

Szerencsére sikerült gariztatni, vagy is vissza kaptam tavaly októberben a pénzt, mert nem tudták olyanra cserélni ami jó lenne. Mondtam nekik a VA panel hibája ez, de ennek ellenére ki küldtek 3 monitort is, aztán a bolt ahonnan vettem tettek pontot a végére. Dióhéjban ennyi. Nagyon korrekt és segítőkész volt a bolt ahonnan vettem.
    Akkor megfogadtam soha többé AOC, legalábbis VA panel.

Most januárban jó árban volt és megtetszett nagyon egy IPS panellel ellátott AGON 27 G4X, 42.600Ft+ért vettem meg...Mondom adok egy esélyt az AOC -nak, végülis előtte is csak ilyen monitoraim voltak, a legelő egy ilyen 22-es 60Hz-es valami volt,de még azóta is működik, holott 15 éves kb.. :DDD
    Szóval vissza kanyarodva az Agon-ra én kellemesen csalódtam benne. Ahhoz képest hogy 1080p nekem nagyon szép, éles képet ad. Szerintem jobb mint az előző 1440p-s monitor,de ez már az én véleményem. Mellékesen a szemem tökéletes.

Dönthető, forgatható , állítható fel-le, 180HZ-es és még van hangszóró is benne.
    Ezen az áron egy jó vétel. Nem is akartam többet rá áldozni,40k volt a keret amúgy is.

• CJ4567

nagyúr

válasz deathcrow42 #1135 üzenetére

150+ ezer forintos monitoron ne kelljen már kikapcsolni az egyik (szerintem) legfontosabb feature-t :U VRR + vsync + globális FPS korláttal játszom lassan 6 éve, nagyon feltűnő a kikapcsolt VRR.

27" WQHD-ról beszélek, ezt elfelejtettem említeni :B 4K-n már biztos nem lenne gond, csak a 4K-t mindenhogy sokkal drágább fenntartani, mint az 1440p-t :DDD

Tudom, nem mindenki fura, az OLED a legtöbb embernek a legjobb találmány valaha, de a mostani monitoron árának több, mint a kétszereséért nem akarnék számora fontos dolgokban visszalépni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés