- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
De ehhez csak ki kell kapcsolni a VRR-t - probléma megoldva.
Nekem is ezt ajánlotta az AOC amikor gariztatni próbáltam a Q27G2E/bk monitorom.
De annak mi értelme akkor úgy
oké,nekem a java játékok régebbiek, így stabilan megvolt a 155Fps,de pl CP2077, vagy az új Doomnál nagyon nem és már rohadtul zavart a dolog, ugyanis durván brightness flickeringelt 100-110Hz között, alatta is egyébként,de nem volt vészes mert ott világosabb volt alapból a cucc,de rossz volt.Szerencsére sikerült gariztatni, vagy is vissza kaptam tavaly októberben a pénzt, mert nem tudták olyanra cserélni ami jó lenne. Mondtam nekik a VA panel hibája ez, de ennek ellenére ki küldtek 3 monitort is, aztán a bolt ahonnan vettem tettek pontot a végére. Dióhéjban ennyi. Nagyon korrekt és segítőkész volt a bolt ahonnan vettem.
Akkor megfogadtam soha többé AOC, legalábbis VA panel.Most januárban jó árban volt és megtetszett nagyon egy IPS panellel ellátott AGON 27 G4X, 42.600Ft+ért vettem meg...Mondom adok egy esélyt az AOC -nak, végülis előtte is csak ilyen monitoraim voltak, a legelő egy ilyen 22-es 60Hz-es valami volt,de még azóta is működik, holott 15 éves kb..

Szóval vissza kanyarodva az Agon-ra én kellemesen csalódtam benne. Ahhoz képest hogy 1080p nekem nagyon szép, éles képet ad. Szerintem jobb mint az előző 1440p-s monitor,de ez már az én véleményem. Mellékesen a szemem tökéletes.Dönthető, forgatható , állítható fel-le, 180HZ-es és még van hangszóró is benne.
Ezen az áron egy jó vétel. Nem is akartam többet rá áldozni,40k volt a keret amúgy is. -
CJ4567
nagyúr
válasz
deathcrow42
üzenetére
150+ ezer forintos monitoron ne kelljen már kikapcsolni az egyik (szerintem) legfontosabb feature-t
VRR + vsync + globális FPS korláttal játszom lassan 6 éve, nagyon feltűnő a kikapcsolt VRR.27" WQHD-ról beszélek, ezt elfelejtettem említeni
4K-n már biztos nem lenne gond, csak a 4K-t mindenhogy sokkal drágább fenntartani, mint az 1440p-t
Tudom, nem mindenki fura, az OLED a legtöbb embernek a legjobb találmány valaha, de a mostani monitoron árának több, mint a kétszereséért nem akarnék számora fontos dolgokban visszalépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/ terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani! Tilos a Warez! Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Warframe
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Warships
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Oura ring gen4 silver 9-es méret
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
oké,nekem a java játékok régebbiek, így stabilan megvolt a 155Fps,de pl CP2077, vagy az új Doomnál nagyon nem és már rohadtul zavart a dolog, ugyanis durván brightness flickeringelt 100-110Hz között, alatta is egyébként,de nem volt vészes mert ott világosabb volt alapból a cucc,de rossz volt.
VRR + vsync + globális FPS korláttal játszom lassan 6 éve, nagyon feltűnő a kikapcsolt VRR.
4K-n már biztos nem lenne gond, csak a 4K-t mindenhogy sokkal drágább fenntartani, mint az 1440p-t
Meggyi001