Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warlord0805
újonc
Helló mindenkinek!
Volna nekem is szintén egy hasonló igen nagy problémám ezzel a kártyával,nekem is egy NVIDIA GeForce 6200 as ezközről lenne szó! 2013.01.31. az illesztőprogi megjelenési dátuma,és a verziószáma:6.14.13.783
A legfőbb problémám az lenne vele,hogy állandóan szeret kékhalálozni! a kék halál persze semmi értelmes vagy logikus magyarázatot nem ír ki hogy miért hogy ki.. de utána lett nézve a rendszer naplóban,(nem mellesleg xp sp3 van felrakva),és ott kiderült,hogy a kis mókamesterem miatt van folyton a sok kékhalál!
Némelyik játéknál,Need for speed sorozatok(pl:underground tól a Carbon-ig) MINDEN egyes résznél ha csak egy szimpla utcai versenyt akarnék elindítani,vagy esetleg be jönne egy videó,azonnal kékhalál!
Cod 1 nél is,néha cod4 nél is!
Na de hogy még az egyik nagy kedvencemnél is, a stalker: shadow of chernobyl-nál minden percen,vagy mikor van kedve,állandóan kék halál,na az már tényleg ki akasztó!
A másik problémám pedig az lenne,hogy cseszett lassú! a játékokban az fps nagyon gyenge,youtube-n pedig sokszor sírva nyög vele a 360p-s videóminőség! sokszor képtelen vagyok levenni 240p-re,amit meg kell valljak,hogy nem egy leány álom,főleg ha a videó is rossz minőségű!!Bárki aki tud segíteni egy épkézláb ötlettel vagy tanáccsal,kérem hogy minél hamarabb ossza meg velem,mert így még bekapcsolni is nagyon lehangoló,nemhogy még akármit kezdeni vele!

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- RAM topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest