Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok
Uraim aki vagja ezeket a fuleseket azoknak a véleménye mi erről? JBL E55 BT most akciós,es megvennem ha jó.Vagy a Sony XB950B1 van hasonlo árban.Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
kbyte1024
veterán
uraim dillema a következő ez Sony XB950B1 EXTRA BASS vagy JBL E55 BT?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
kbyte1024
veterán
Ma jön meg Sony XB 950B1 cucc. Majd irok rola ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Na uraim akkor jöjjön az összehasonlítás Vettem 1hete kb egy Sony XB950 B1 kütyüt. volt dilemma mi legyen hasonló árban de itt nem tudtak segíteni.Volt alkalmam szerencsére 3 napig másik 2 versenyzőt is tesztelni hogy választani tudjak.A másik kettő a JBL E55 és a Sennheiser 4.40 volt. Nos kezdjük a Sennheiserrel.Jó!Tényleg szépen szó döbbenetes a hangzásvilág!Tényleg kihallatszik minden! kellő a basszus a közép is.Viszont a magasak nekem már túlzottak voltak.Sokaltam az ugymond cicergést a magas hangoknál.Ja és valóban zárt nem vagyok finnyás,de kb 1-1.5 óra és frankón bemelegszik a füled.A JBL.Hát itt volt nagy kérdés mert majdnem ő lett a választott.Kimagasló a hangzásvilág,szépen hangosan szól.A 3 közül Ő szól a leghangosabban és tisztán,nem torzít és van magas,közép és mély is.Kényelmes viselet lehetne párnázottab a fejen lévő pánt teteje.Frankón szólt tényleg! Nem tolt túl semmit tizsta hangzás.
És jöjjön a választott Sony Ugye ez az extra bass dolog...hát sokan fikázták hogy nem kell mert már sok stb. Higgyétek el hogy bizony sok zenénél jól jön vannak olyan számok ahol ha bekapcsolod frankón letépi a fejed a basszus úgy hogy nem torzít és a többi hangkép is tiszta marad.Brutál szép hangja van! érezni a stereó hatást jobban mint a többinél.Valahogy jobban érezni ahogy a hangok cikáznak az egyik oldalró a másikba.Viszont ez szól a leghallkabban a többihez képest.Na persze van itt is kraft,de pl. a JBL hangerőben böven odaver neki!Kényelmes! 3óra után nem éreztem hogy a fejemen van! Nem melegedett a fülem,nem nyomta a buksim a fejtetőn.Még egy meglátás!(AKi tudja a választ írja meg)3.5 jack-al nem szól olyan szépen telón se tableten.Pedig elvileg jobban kéne szóljon vezetéken. Na ez mitől van passz! De bluetoothon(ezen teszteltem mind a 3-at)szebben és hangosabban szól.
Szóvan nem bántam meg.Mondom a hangerőn én tolnék még,elbírnék viselni egy kicsit több kraftot
A kinézet meg izlés dolga azért nem írtam róla.Ha kérdés van bátran ki vele.Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
kbyte1024
veterán
válasz < CyberBob > #1755 üzenetére
Nem hasznaltam egyikhez se semilyen app-ot. Nem hallottam alapzajt. Szépen szól! Nem sok hianyzott hogy azt válasszam! Brutal hangaja van,ha van lehetőséged MM-be kitudod próbálni.
-
kbyte1024
veterán
-
kbyte1024
veterán
válasz The Butcher #1767 üzenetére
Egy cuccra 2 eszköz egyszerre? Szerintem nem. A multipont az nem ezt jelenti.
-
kbyte1024
veterán
válasz The Butcher #1769 üzenetére
Lehet hogy en tudom rosszul...
-
kbyte1024
veterán
válasz < CyberBob > #1776 üzenetére
En itthon hallgattam a szobaban ,nemi zaj beszurodik de minimalis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest