- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Milyen verseny a van a "szomszédban"?
-
-
válasz
FoBCRaistlin #10195 üzenetére
-Miért pont fekete? (Belül úgysem látni)
-Sima szivacs nem jó?Vagy pl. ami az alaplapok csomagolásában van?
-
-
Veszprém felett az ég ... [link]
(Tegnap délutáni fotó)
-
-
Az ötlet onnan jött, hogy az Alcor 2000 DVB-T tuner USB-s eszközre képes felvenni. (Digikábel MPEG4-ben is nyomja, nem csak analógon. Talán azt is tudja dekódolni.) Bár ez most rajtam nem segít
Azért köszi! -
-
-
Vki feltudná venni DVD-re az esti M1-es Cseh Tamás emlékműsort? Dolgozom, és csak most tudtam meg, hogy műsorváltozás lesz.
-
-
-
válasz
FoBCRaistlin #10134 üzenetére
Asszem nekem van 2x512M, csak visza kellene szerezni Armand-tól. Úgy eltünt mint a kámfor.... Nem tudjátok hová tünt?
-
Megvan mindkét cerkája, a dokkoló a spéci USB kábellel, hálózati töltő, gyári tok. [link] Van még egy Brodit aktív tartó is hozzá, de az +5k. (Értelemszerüen a márkaspecifikus részét nem adom) A kijelzője itt ott enyhén karcos, ahol soxor böktem rá a ceruzával, de csak bizonyos szögben megdöntve látható. Használat közben nem zavaró, mivel nem is látni.
Azt aláírom, hogy 25k-ért már kapni 3,5-es noname navit, de ez márkás, pda, 640x480 as a felbontása, az igo2006 legális, ingyenes a térképfrissítés hozzá, és magyarországon nincs jobb mint az iGo. Mellesleg bt,wifi is van benne, ami nem mondható el a navik olcsóbbik feléről.
Sose voltam jó nepper, szóval a fényezés nem az én asztalom. Ha vkinek kell elviszi, ha nem, hát úgy is jó. Nem mindenáron akarok megszabadulni tőle. -
Vkit érdekel egy FujitsuSiemens PockeLooxN560 minden tartozékával igo2006-al?
25k sok érte? -
-
-
-
válasz
JamesHolden #10064 üzenetére
A hivatalos oldal szerint a plaza-ban a Corner-ben, ill. a shopstop-nál a Humanic-ban.
-
Ismim megválna Formula 1 Magyar nagydíj Gold 4-es bérlettől!
2009.július 24-25-26-ára szól a célegyenes egy szakaszára. Plusz a július 23-i boxutca látogatásra is érvényes !Ezen az oldalon pedig azt is megnézheted ,hogy hova szól :
http://www.hungaroinfo.com/formel1/tickets_tri_gold4_hu.htm60k az ára.
-
De nemértem miért csudálkozol ezen? Ha megnézed egy helyi bolt árlistáját, meg az argep.hu árait, hát néha elcsodálkozik az ember. Én most 2.1-es rendszert keresek. Ami az árgépen 12k, azt vpi boltban 15k-ért kapom meg. Ennyi. Vagy megoldod, hogy ismi, vagy te magad elmész érte, vagy megfizeted, hogy lehozta neked a bolt.
-
-
Keresek olcsó Wifi-s routert.
-
-
-
2006-ban még volt a boltokban ilyen (meg a hírekben), de azóta eltel 3év...
Pont ma akadt a kezembe a Tesco műszaki "brossúrája"
Hyundai 72cm-es crt 44k
Hyundai 66cm-es lcd 55k
Sőt, Pana(márkás) 81cm-es lcd 90kMivel TV-t szerintem nem 1-2 évre vesz az ember, megkockáztatnék egy 100k-s (dvb-t-mpeg4 tuneres) márkás készüléket. Persze én "tvbuzi" vagyok(hétvégén végignéztem az axn dr house maratont
), szóval nálam állandóan megy, mások a szempontjaim.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
FoBCRaistlin #9611 üzenetére
Hogyan csináltad?
Folyamatosan lődöztél, és 1x csak sikerült, vagy? -
-
Pi2350(?) géphez adtak egy liveview progit ami mutatja a kamera képet, meg kitudja még mire jó. Elméletileg a telepítés, és újraindításután a tálcán dekkolna a kis progi, de nincs ott. Sőt, a liveview.exe-t is csak az fsc.tmp telepítő könyvtárban találja a Vista.
Van vmi trükk a dologban? Akinek megy, milyen progi-t indít el? Hová teszi ezt a cuccost? -
-
-
-
-
Nem, de létezik rádiós HDMI csakhát az ára ...
-
Anno a .com is szállított, mert 1-2 cd-t amcsiból rendeltem, ezért meglennék lepve, ha a .de nem küldene. A honlapjukon a szerepel, hogy Európába az alábbi termékeket 7-21 nap alatt kiküldik: könyv, VHS, DVD, CD, tásasjáték, és puzzle, PC- és videojátékok, Irodafelszerelés, Kozmetikumok, ruhák és cipők, ékszerek és órák(kivéve a nagy értékű ékszerek)
A szállítás 6.00 EUR + a ruhák és cipők esetén 0,50 EUR/kg. -
-
-
Ha előfizetéses, persze. Mivel a futár nem csak a telót hozza, hanem a szerződést is, és azt is alá kell írnod. Ha prepaid-es akkor meg nem tökmind1?
Viszont a legtutibb ha felhívod őket, vagy írsz nekik 1 e-mail-t .dokar: Az, hogy angliában mi van benne meg nálunk az két különböző dolog.
a dvb-t tuner a földfelszini digitális adások vételét teszi lehetővé [link] (2012-ben leáll az összes analóg tv adó, kabehegyról már most is fogható a Duna 1-2, ill. digikábelen az m1,m2 HD adása)
a dvb-c tuner a kábeles digitális adásokat tudja venni. (Pl. digikábelen is fogható így a műsorválaszték, igaz kódoltan de az hbo-t is így adják)
Az mpeg2 dekóder ma már semmire nem jó, mivel nálunk az mpeg4 mellett döntöttek, szóval ha szempont, akkor mindenképpen mpeg4 dekóderes legyen. Ha még kártyaolvasója is van, az hab a tortán. -
-
válasz
FoBCRaistlin #9458 üzenetére
Fogorvosnál ül a kuvaiti olajsejk. 8 perc kutakodás után a doki így szól:
- Gratulálok, önnek hibátlanok a fogai!
Erre a sejk:
- Jajj, ne doktor úr, legalább egy próbafúrást végezzen!
-
-
-
Sztem komplett csakti csak lengő kivitel.
Itt találsz mindenféle tüskesort. Talán a legtutibb, ha veszel 30-40 lábú egyenes tördelhetőt. 3 lábanként elnyisszantod, és kész. Sztem a helyi kereskedőknél is van, és bele is próbálhatod a venti csatiját, hogy stimmel-e a lábtávolság. -
-
válasz
ballington #9438 üzenetére
Az enyémet is beválalod?
-
-
válasz
FoBCRaistlin #9372 üzenetére
Jók lettek gratula!Ez merre vanik?
-
válasz
FoBCRaistlin #9273 üzenetére
Nem olcsóbb kifizetni a megnövekedett forgalmi díjjat, mint a szűrőt? Bár hosszútávon valószínű a szűrő a gazdaságosabb.
-
válasz
FoBCRaistlin #9258 üzenetére
Szuper.
Mennyire lesz korlázotva? -
válasz
FoBCRaistlin #9249 üzenetére
Nem is beszólásnak vettem, csak nem értem.
Pl. honnan veszed, hogy "digi is korlátozni fogja hamarosan"? -
válasz
ballington #9246 üzenetére
Nem tettél fel hozzá vmi spéci driver-t? Szedd le.
-
válasz
FoBCRaistlin #9239 üzenetére
Miért a UPC-é mennyivel jobb?
(0.5/0.25, 2/0.5, 7/1, 12.8/1.5)MIt kellen kiolvasni belölle? Hogy nekik 30G a UPC-nek meg 2x20G sávja van?
Mennyi sávszélesség jut 1 előfizetőre?
Ugyanakkor örömmel várják a bövíteni kívánó szolgáltatók igényeit.
Ez olyan falra festett ördög. -
-
válasz
FoBCRaistlin #9218 üzenetére
Sehogy. Tanulsz belőle, és legközelebb megnézed hol álsz meg. Nekem is egy ilyen csekk kellett hogy komolyan vegyem. Azóta se áltam meg tilosban.
-
válasz
st.hubertus #9213 üzenetére
Mennyi idős? Gari van? Szolgáltatófüggő?
-
-
-
-
-
-
Azért az jelent valamit, hogy a 35eurós cuccot 4k-ért árulja. Gondolom van az eredeti, meg van ami úgy néz ki, csak kinai barátaink ócóér megoldották. Remélem még garis volt a winyó!
csibor: Köszi, de "állandóra" kellene, mert folyamatosan jönnek mennek a winyók, és már uncsi ezért egy külön gépet mindég megbontva az asztalon tartani.
-
Vpben lehet kapni USB-IDE/SATA adapter-t?
-
válasz
nagyharcos #9185 üzenetére
Mégis mi a pontos típusa? (K715,K406,K415)
Mitől függ, hogy 1500 darabja, vagy 5000 darabja? -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Eladó egy gariban cserélt bontatlan 160GB-osSamsung HM160HI 2.5-es SATA laptopwinyó.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest