Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
Routert vegyenek !
Linksysre váltás miatt eladó/cserélhető...Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
válasz ArmanD. #12365 üzenetére
Ismerős szitu esetleg nagymamákat nem lehet megfejni "kéne egy gép a lánykának" címszóval ? Nálunk így történt, új minimál konfig, igaz azóta már komplett kicseréltem a belét, mert ugye sims3 menjen rajta rendesen, vannak(lesznek) ám igényeik
Mostanra majdnem jobb gépe van mint az enyém, igaz én nem simsezek ...[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
-
vviktor1
aktív tag
Légisávot figyelő rádióamatőr kollega van itt a közelben ? Ki tudja mi volt a 7végén az intenzív kismagasságú légiforgalom oka a Bakonyban ?
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Nyugat infót én is sport és sárkányrepülőkkel csinálják az ilyesmit ? Meg mintha egy veteránt is láttam volna...
Milyen rádiód van ? Valami értelmes frekit tuszd még a nyugatinfón kívül ? Ezt honnan sugározzák (játszák át) amúgy, Kőris hegy, Kab-hegy ?Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Online megy Bp App is : [link] (a kép alatt), hozzá itt a radarkép : [link] (JJ ojtás 2 ) Természetesen mindkettő késleltetve BinLaden miatt, de azért szoktam látni felettünk amit a radar mutat
Grat a rádióhoz és a hobbihoz ! Nekem egy Albrecht AE30 van
Visszakapcsolhatunk Ontopicba, aki fogékony volt rá azt most megfertőztük úgyisNe dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
-
vviktor1
aktív tag
-
vviktor1
aktív tag
DVB-T vevőt nem tud valaki ? conax kártyafogadós és usb-ről divx lejátszós lenne jó (és ócsóé persze)
[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Veszprém és környéke sajnos ez is
Aki bármi segítséget tud... a magyarok mennek a nagyvilágba a katasztrófákhoz segítséget nyújtani, ide most ki jön ?[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
válasz JamesHolden #13057 üzenetére
Fekete volt JJ-nél nekem tőle van 1 igazi bagira Csak vörös jó ?
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
válasz D.Orion #13104 üzenetére
Chieftec dragon óriás torony (asztalba nem fog beférni) ? kis barkács, és fényezés ráfér (kék színű) Ár megegyezés kérdése. és egy normál atx házam is van (fehér/ezüst)
Van egy Chieftec 460w-os tápom is ford. szbályzós ventis (hangtalan) csatik terén minden földi jóval ellátva. összvissz 2 napot használtam, ez 8k fix lenne.
Ha érdekel valamelyik bővebb infóért, ill. képekért privi.Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Ha valaki SE cuccokat keresne éppen, nálam lehet válogatni : [link]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
válasz __Zs__ #13331 üzenetére
Az a gond, hogy mégha máshol jól is megy ahogy Male írta viszont pont otthon nem, akkor meg van lőve az ember, járjon ki az ember utcasarokra netezni ?
Kolegám is próbált telenorost, nála is az ős betárcsázós sebesség (vagy még az se) volt
Helkis által említett T-s cucc már egész vonzó ha nem torrentre kell...
11 körül láttam épp euronics szórólapon routert hozzá...Próbát megér, azzal nem vesztesz...
[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Hihi, mol kutakon osztogattak visszamaradt szigetes mobilokat, igaz semmit se tudnak de 2k volt, ebből 2k lebeszélhető, a telefon + egy hátizsák meg az aándék
ilyeneket
3.0-s bluetooth, 5Mp-s kamera 2Gb beépített memória stb..
Komolyabban... xperia x10 minit (nem pro) mennyiért tudnál ? (szintén asszonykának karácsonyra..)[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
-
vviktor1
aktív tag
BUÉK a topic lakóinak !
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Akit érdekel még meglesheti délután : [link]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Ócsó telefont tessék : [link]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Vp-ben hol érdemes microsd kártyát keresgélni, telefonba kellene egy 16Gb-os. (rosszabb esetbe 8-as)
Vagy valaki nem jár Bp-en mostanába ? Tőle kéne hozni egyet: [link] (sajnos nem postáz)[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
válasz ArmanD. #14828 üzenetére
Baj ha olcsóbb ? Sony K300i független, korához képes még az akkuja is jól bírja, esztétikailag rendben van.
3k lenne, és a héten lesz dolgom Vp-benKeresek elektronikai szervízt ahol megbecsülik a retro cuccokat, Fm rádió hangolódott el egy boomboxban ezt kéne helyrehozni
(Sd kártya megoldva)
[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
válasz MasterDeeJay #14830 üzenetére
Kisebb gyűjteményem lett belőlük az elmúlt fél évben, de egy Sony FH7MkIII vagy FH15-re még fájna a fogam
Leghasznosabb rajtuk a Line in bemenet, mp3 player vagy teló rádug és kenterbe verik a mai Hifi toronynak csúfolt vackokat[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
válasz _kovi_ #15159 üzenetére
Anno hirdetgettem az Airis T620-am, normális áron nem kapkodtak érte. bagóért meg inkább megtarto(m)ttam Jelenleg van rajta igo8.3, Amigo, (ezek naprakészek) Russa, és Navitel (ezekhez frissebb térképeket érdemes keresni), de megy rajta a Primo is.
Ha van ajánlatod privát...[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Tizenx éve szintén... Akkori mércével komoly Akai magnódeckért 3k-t ajánlott, (gyengébb cuccok voltak nála kirakva 10 felett) mai szemmel is nevetséges összeg, első gondolatom az volt, hogy annyiért meg se mutatom. Azóta én sem jártam arra
De nenoreklámoljunk neki (a mindigtv-s nenodrinkolj-nenoszmokolj-ból)Hybryd: Egy nagyobb (72-es) 16:9 -es lehet eladó lesz még karácsony előtt, ha fixálódik a dolog küldhetek pü-t
[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
-
vviktor1
aktív tag
válasz JJános #16317 üzenetére
Az enyém ventije 3 hónaposan adta meg magát, azóta egy 12 centis van rajta 5V-ról hang nélkül 35 fokosan. Jó kis kártya, engem még ma is kiszolgál maximálisan.
Nekem meg van egy VF700 Alu-réz hűtőm ennek a furataihoz igazítva, rajta is volt de a gyári borda és a 12 centis hidegebb volt így hagytam rajta azt,
Esetleg Helkis majd összeházasítja őket Ha bizniceltek és kell odaadom hozzá.(jóféle sörökért )[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
válasz ocsi19 #17464 üzenetére
Nekem más típus ugyan, de jártam már így, nem vész a megoldás ha tekertél már ki csavart valaha az életben. Trafó csavarjai lehetnek fellazulva, valahgy hozzá kéne férni és húzni rajtuk, mégjobb ha tudsz alá tenni gumialátéteket.
Remélhetőleg csak ennyi.Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Xperia X8
Akinek kicsi lenne a miniNe dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Ha mozgat valakit egy Dell D430 pü. friss win7, 2 Gb ram, külső dvd megoldható hozzá. Csere is játszik, újabb laptop érdekel elsősorban amire ráfizetek.
Ne dudálj, küzdj !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest