Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
válasz FoBCRaistlin #10503 üzenetére
A 775Dual Vsta árra egy elképzelést pü-ben kérhetek ?
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Majd ha HQ is lesz abba csatlakozok CTF sose ment...
[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
[link]
Ha valaki igényes léghűtésre vágyik... Kollegám új lapján nem fér el sajna.Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
-
vviktor1
aktív tag
Jóreggelt az uraknak !
Letöltőgépet valaki ? [link]Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Olcsó telefont nem tud valaki ? Ne legyen hulla, de nincsenek nagy követelmények.
T-s, SE előnyben, k310, t280 szint bőven jó 3-3,5k-ig. Van ennyiért ilyen itt ph-n de nem környékbeli és pechemre egyik se akarja postázni.Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
válasz FoBCRaistlin #10208 üzenetére
Gratula ! Szép darab (mármint az erőmű).
[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
válasz csibor #10190 üzenetére
Vitatnám, inkább a mostani autókból van "kispórolva" az anyag, régen azért volt "tartalék" rendesen (mérnöki szempontból) a konstrukciókban, míg a mostani (4-5 évnél fiatalabb) autók 10 évre vannak tervezve, hogy dobhasd el és vegyél újat. Jó példa a "zöldséges" merci amire ha odafigyel a gazdi 20 évet simán elketyeg, egy rendberakás után meg még 20-at (2 ilyen is van az ismerősi körömban gyönyörú állapotban)
Ezeket majd csak azzal ölik meg ha nem lesz alkatrész hozzájukNe dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Pda-val úgy vagyok (enyém Airis T620) hogy nekem nem is kéne bele telefon, mert ahhoz túl nagy hogy mindíg magammal hordjam, viszont telefonon kívúl tud mindent amit elvárok egy ilyen cucctól. Ha kisebb lenne akkor meg a pda funkciók látnák kárát, mert minimum ekkora kijelző kell pl. a navihoz (is)
Ha nem lenne meg az Airisem akkor viszont most megvenném a tied
Mindenesetre 3x ról indítanám az árát. Mio p360 39 volt nemrég akciósba, és abban nincs Bt és wifi (igaz van 1gb belső mem. de a mai sd árak mellett ez nem nagy előny)Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Egy sirály telefont valaki ? [link]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Akinek még nem lenne programja a hétvégére:
[link]Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Fotósokról jut eszembe, jártok ide többen is, kicsi xd kártyát keresek régebbi gépbe (Fuji-A400) 256-512Mb-ost, ha valaknél van elfekvőbe emberi áron megvenném. Félek hogy nagyobbat nem kezel a gép, meg nem is kell nagyobb, újba meg 1gb-nál kisebbet nem találok. Sd-t sajnos ez még nem eszi.
Privit előbb észreveszem, köszi ![ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Offroad rc buggyt valaki ?
[link]Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Vidikártya valakinek ? [link]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
-
vviktor1
aktív tag
[link]
Érdemes megnézni...Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Döbbenet...
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Keresek egyszerű és főleg olcsó atx házat, táp (és minden) nélkül, de azért esztétikailag kinézzen valahogy.
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Lowcost videokártya valakinek ?
[link]Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, keresek 8600gt vagy hasonló tudású vga-t min.256ddr3-al szereltet csak pci-e, 12k-ig, esetleg kisebb pci-e-s kari (73gt) beszámításával.
Veszprémi átvétel előny, gari vagy próbagari kell
Ajánlatokat pü-be kérném.Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, hozzáértő elektroműszerészt keresek, aki rc modell témában otthon van, Saico tip. autómodell vezérlőelektronikával van gondom én nem merek hozzányúlni és sajnos ismerősi körben sincs aki látott ilyet közelről, hivatalos szervízről nincs tudomásom a környéken, gari meg amúgy sincs már.
Tippem szerint fet(eket) kéne cserélni amúgy de jobb lenne ha szakember látná
Köszi.
v.Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
válasz gombavadasz #7696 üzenetére
Jó árak, kitünő termékek, megbízható és halálpontos szállítás (tapasztaltam) használjátok ki !
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Retro/letöltős/netezős gépnek: [link]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Ajjaj, itt profibbak vannak a témában, mint a digitv topicban
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Van egy elfekvő Athlon xp1700 gépem, még sd-ramos 256 van bent, talán összekaparok 512-t ez nem biztos, de csak cd-rw van benne. Vga: agp-s mx460, pci hang és lan, mobil rack. Hdd jelenleg egy 10 gb-os van benne rajt egy szűz xp, de van 40-es és 80-as maxtorom is. Ha érdekel tegyél ajánlatot te, a konfig képlékeny, és az ár is.
15 vagy 17-es crt-t is tudok adni hozzá ha kell.
Látom nem is vagy messze (5km) így nagyon benzint se kell rászánnod.[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
válasz cimabue #7408 üzenetére
Köszi, igazából nekem is ilyesmi proccra kéne váltani.. Antituningban akkor egyetértünk, én már kinőttem az ilyesmiből...
Szvsz. kondi nem tud ciceregni főleg nem baromi hangosan, ha hátulról akkor táp venticsapágya ? Próbáld füllel behatárolni, kézzel lefogni a ventiket ilyesmi, lehet csak azért hallod hátulról mert visszaverődik a hang (bár biztos nem visszhangos a házad) sokkal több ötletem nincsen.Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
D820-at érdemes lecserélni E2180-ra ? (teljesítmény, melegedés, fogyasztás szempontok alapján, no tuning) Ilyen összehasonlítást nem találtam.
Akit eddíg kérdeztem azt mondta a 2180 gyengébb proci...Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Kicioccó üres atx ház kerestetik (az se baj ha nem kici csak occó legyen) kis esztétikai hiba sem probléma.
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
2008. július 18-20. http://www.rjgyorsulas.hu/
Veszprém-Szentkirályszabadja, Budawest Reptér
2008. július. 18 : III. Repülő Gyorsulási Magyar Köztársaság Kupa (össznyeremény: 1000 Euro)
2008. július. 18 : Ingyenes street racing kamion és autós-motoros gyorsulási verseny
2008. július. 19 : IV. Gyorsulási Országos Bajnokság Magyar Köztársaság Kupa(autós-motoros kategóriák össznyereménye 800.000 HUF)
2008. július. 20 : II. East European Street Legal Challenge - Európai bajnokság
(össznyeremény: 2000 Euro a nevezési díjak összege)
Szombat este gyere és légy részese egy óriási szabadtéri partynak, ahol este 10-től reggel 5-ig folyamatosan sztár Dj-k nyomják a zenét. A lemezjátszók mögött feltűnik Sterbinszky, Newl, Matthew, Szeifert, Adam K és Budai is! 25.000 Watt és a party-hangulat garantált! A Dj pult mellett pedig lenge öltözetű, ám felettébb csinos lányok izgalmas táncát nézhetitek!
Mozdulj meg Te is és légy részese az őrületnek! A nyár egyik legnagyobb bulija vár Rád!Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
-
vviktor1
aktív tag
Hehe, a voodoos emlékek miatt épp mostanság szereztem szinte bagóért egy voodoo4-et összelapátoltam alá egy p2 450 körüli gépet és sorra veszem elő a glide-os játékokat
De van még voodoo1-em is (meg Viper 550-em is) anno egy fizetés volt de kicsikartuk a szűkös anyagiakból.
Ez ma már RETRO a javábólNe dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Wlan kártyát tessék :[link]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Ígéretes program:
http://www.rjgyorsulas.hu/ [link]Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Hétvégén gyertek Zircre "bulizni" ! :
[link]Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, keresek saját részre e2160 vagy 2180 procit reális áron, nem szénné hajtotttat.
Hűtő, doboz nem feltétel.
Privibe várok ajánlatokat.
D820-asom beszámítása előny
Köszi.[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Hp 5450 Pda eladó:
http://prohardver.hu/apro/hp_5450/hsz_1-200.htmlBUÉK !
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, keresek atx-es (minitorony)házat táp nélkül, valami egyszerű olcsóra gondolok, de azért ne legyen ütött-kopott. (kis p3-as netezős gépnek kellene)
Ajánlatokat privibe légyszi !Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Lga775-re keresnék valami gyárinál komolyabb és főleg csendesebb hűtőt (D820-ra), tippeket is megköszönöm !
Most alapon 40 meghajtva 52 fokos, ami mondjuk elmegy, de elég zavaró a gyári hűtő sivítása ilyenkor, főleg hogy a moncsi mellett va a gép.Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Belinea 17'' crt monitor hibátlan, szép állapotban 10k körül eladó. Alkudni kötetelző, privizz ! Bontott üzemképes P2-es cuccok szintén vihetők bagóért (lap, 2 proci, pci vga, 2 hangkártya etc...)
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
Canon ip4200 vagy 4300 tip. nyomtatót keresek 15-ig
Ne dudálj, küzdj !
-
vviktor1
aktív tag
2-3 héten belül eladó lesz egy Samsung syncmaster 900Nf tip. 19-es crt. Érdeklődni priviben, Zircen van, mérete és súlya miatt érte kéne jönni, vagy én viszem benzinköltségért. Irányár legyen kb. 15
Ne dudálj, küzdj !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 6gen i5 HP pc 12gb ram/1tb hdd
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- 2db tökéletesen funkcionáló Kingston A400 120GB (100/33 25TB és 100/86 3TB) egyben eladó
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest