Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
schenker88
senior tag
hogyan lehet ez

csak atvitt ertelemben hasznaltam amugy
mert tul olcsoak!
a rohadt mistral is!
ez viccen kivul nagyker ar alatt van, ettol nem tudok most olcsobb lenni
de ha 10 millios tokebol gazdalkodnek en is nekem sem lenne nehez alakinalni

aszittem sikerul eladnom neked!
amugy meg 7,5k is nagyon realis lenne mert kis ertekrol van szo, es en is teljesen ujonnan hozom garanciaval! raadasul 3 év a garancia! az sem mindegy!
-
Lortech
addikt
Most épp linuxon vagyok én is, és egész véletlenül Mozilla firefox-szal
, de simán működik az f5, és a ctrl+r is. Nem is értem, hogy pontosan mi a problémád. Szerkesztés beállítások/adatvédelem/gyorsítótát törlése vagy esetleg teljes helyben tárolt tartalom törlése elvileg rákényszeríti a böngészőt, hogy frissítsen. -
Dryman
őstag
High Power by Sirtec 410W-os táp 8,5K
a Chieftec-et is ugyanez a cég gyártja, csak a matrica más
12 cm-es világítós ventivel, mindenféle csatlakozóval, lásd leírás, az ott szereplő 20+4-es alaplapi tápcsatlakozón a normál 20-as és az alsó P4 ekre jellemző 4-es különálló csatlakozót kell érteni.Akarom mondani ez nem a 24-es atx konnektornak[link] felel meg!
Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, de simán működik az f5, és a ctrl+r is. Nem is értem, hogy pontosan mi a problémád. Szerkesztés beállítások/adatvédelem/gyorsítótát törlése vagy esetleg teljes helyben tárolt tartalom törlése elvileg rákényszeríti a böngészőt, hogy frissítsen.