Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus #14 üzenetére
Szenvednek azok csak rövid ideig. Emlékszem amikor kisiskolás koromban vidéken nagyanyámnál nyaraltunk és tyúkhúslevest főzött. Kiment behozott az udvarba egy gyönyörű szép kövér hófehér tyúkot az ölében. Odajött megmutatta, mi megsimogattuk (városi gyerekként rácsodálkoztam minden effélére) aztán a mama megindult a ház felé egy
kisfiam menjünk mert sosem lesz ebéd
felkiáltással és út közben ahogy távolodott tőlem a tyúkot a nyakánál fogva megpörgette néhányszor a tengelye körül. De mint a busók a kereplőt. G*ci rendesen sokkot kaptam.de jó volt a régi disznótor, együtt a család.
Azaz. Őszi szünetben mondta a fater, hogy hétvégén lemegyünk a mamáékhoz mert disznóvágás lesz. Rögtön rávágtam, hogy oké én tuti nem megyek. Nem is mentem. Leraktak hétvégén keresztanyáméknál ők meg elmentek. Már a csirkével kereplőzés is sok(k) volt ha ezek nekiálltak volna egy sikítozó malacot késsel nyakon döfködni a szemem láttára...
Persze azóta kinőttem ezt. Még most is van néhány adag hurka és sütni való kolbi a fagyóban a decemberi vágásból. Legjobb.
-
Ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevallom, szoktam hetente többször is Youtube vagy Facebook short videókat nézni. Szórakoztatóak.Ma szembe jött velem a...
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest