- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus #14 üzenetére
Szenvednek azok csak rövid ideig. Emlékszem amikor kisiskolás koromban vidéken nagyanyámnál nyaraltunk és tyúkhúslevest főzött. Kiment behozott az udvarba egy gyönyörű szép kövér hófehér tyúkot az ölében. Odajött megmutatta, mi megsimogattuk (városi gyerekként rácsodálkoztam minden effélére) aztán a mama megindult a ház felé egy
kisfiam menjünk mert sosem lesz ebéd
felkiáltással és út közben ahogy távolodott tőlem a tyúkot a nyakánál fogva megpörgette néhányszor a tengelye körül. De mint a busók a kereplőt. G*ci rendesen sokkot kaptam.de jó volt a régi disznótor, együtt a család.
Azaz. Őszi szünetben mondta a fater, hogy hétvégén lemegyünk a mamáékhoz mert disznóvágás lesz. Rögtön rávágtam, hogy oké én tuti nem megyek. Nem is mentem. Leraktak hétvégén keresztanyáméknál ők meg elmentek. Már a csirkével kereplőzés is sok(k) volt ha ezek nekiálltak volna egy sikítozó malacot késsel nyakon döfködni a szemem láttára...
Persze azóta kinőttem ezt. Még most is van néhány adag hurka és sütni való kolbi a fagyóban a decemberi vágásból. Legjobb.
-
Ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevallom, szoktam hetente többször is Youtube vagy Facebook short videókat nézni. Szórakoztatóak.Ma szembe jött velem a...
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Tesla topik
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest