Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
Victoryus
üzenetére
Szenvednek azok csak rövid ideig. Emlékszem amikor kisiskolás koromban vidéken nagyanyámnál nyaraltunk és tyúkhúslevest főzött. Kiment behozott az udvarba egy gyönyörű szép kövér hófehér tyúkot az ölében. Odajött megmutatta, mi megsimogattuk (városi gyerekként rácsodálkoztam minden effélére) aztán a mama megindult a ház felé egy
kisfiam menjünk mert sosem lesz ebéd
felkiáltással és út közben ahogy távolodott tőlem a tyúkot a nyakánál fogva megpörgette néhányszor a tengelye körül. De mint a busók a kereplőt. G*ci rendesen sokkot kaptam.
de jó volt a régi disznótor, együtt a család.
Azaz. Őszi szünetben mondta a fater, hogy hétvégén lemegyünk a mamáékhoz mert disznóvágás lesz. Rögtön rávágtam, hogy oké én tuti nem megyek. Nem is mentem. Leraktak hétvégén keresztanyáméknál ők meg elmentek. Már a csirkével kereplőzés is sok(k) volt ha ezek nekiálltak volna egy sikítozó malacot késsel nyakon döfködni a szemem láttára...
Persze azóta kinőttem ezt. Még most is van néhány adag hurka és sütni való kolbi a fagyóban a decemberi vágásból. Legjobb.
-
8th
addikt
Ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arch Linux
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest