Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Kissé szkeptikus vagyok, és egy autóbaleset óta sérült annyit a halélásom, hogy ne áldozzak be tucatnyi lemezt ilyen tesztelésre. Emellett a hangrendszerem se nevezhető audiophilnek. Aki igazi audiophil, az hallgasson gyári lemezeket, sőt vannak direkt ilyeneknek készült CD-k, és persze ott a ''sok'' SACD meg DVD-Audio.
-
erdoke
titán
Módisítani kellene a téma címét:
VariRec használata, de minek?-re. -
PPeter
addikt
válasz
AMDKiller567 #1 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha nem piszkálod, illetve csak abban az esetben, ha van időd egy alapos tesztelésre. Ugyanis az adott lejátszóhoz magadnak kell megtalálni, hogy a használni kivánt lemez/varirec érték megfelel-e. Egy másik lemezhez, vagy másik lejátszóhoz nem lesz jó ugyanaz a beállítás. De mi a baj? Pattog, hibás a lejátszott felvétel, jitteres, vagy tompul a minőség? Milyen lemezre próbálkozol és milyen sebességgel?
-
AMDKiller567
csendes tag
Van egy Plextor Cd íróm,2 napja vettem Plextor 52/24/52,és rohadtul érdekel a Vari Rec dolog,mert dj-skedem,és a mostani cd-k minősége nem igazán a legjobb. Hogyan kell beállítani a vari rec-et? Nero-ba már tanulmányoztam,és láttam,hogy + illeteve - értéken állítható.Melyik mit jelent,és mi a különbség,ha +2-re állítom mondjuk 4x-es sebességnél. Olyan emberkék véleményét várom,akik már ezt a teknikát profin alkalmazzák. Szóval mikor kell ezeket az értékeket változttni,a 0-tól eltérve - illetve + értékben.
Új hozzászólás Aktív témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest