- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
Aktív témák
-
mspike
tag
Az összhatás nagyon frankó, a vízzel sincs bajom, látszik, hogy nem gyári, de kinek tellik arrra ??? Meg minek... így nagyobb a feellling :P Másfelöl bocsi, hogy negatívat is írok, de nekem nem tetszenek a potik elől, lehetne valami kisssseebbb... nagyon nagyok szerintem... de csak az én véleményem .) Nagyon jó viszont a design, minden belepasszol :P A Piros ví... izé vér nagyon menő !
-
dDiego
aktív tag
Már van benne világítás is! Mivel nem kaptam piros fénycsövet, ezért egy pótféklámpát alakítottam át. :D
[L]http://kep.tar.hu/diego/index.phtml?aid=27623364&beginnum=0[/L]
Az utolsó 5 kép a világítós.
A képek minőségéért bocsi.
[Szerkesztve] -
n@p@lm
őstag
off
muszáj ekkora képméretet használni!!?? nem lehetet volna átnyomatni 100-150 kb méretre? ejnye.
sajna csak modemről vagyok otthonról.
on
de azért majd megnézem dsl-es ismerősnél (ha eljutok hozzá), mert kíváncsi vagyok a modra.
vámpír párti vagyok. ;)
napalm
(underworld forever) -
-=Ghost=-
őstag
szép....
de sztem a víz elég igénytelenül van megcsinálva... :(((
lehetne szebb is.
ja és mégegy ami nem teccett: az a megoldásod a pump áramellátására
(tápkábel be másik oldara hosszabbító)
mire volt ez jó??? :(((
szetm az nem odavaló
vagy legalább lefesthetnéd valami pirosra vagy feketére...
jah de az a kép nagyon bejön amin a monitor előtt tartod azt a tűt benne a ''vérrel'' vagyis az ételfestékes vízzel...
(amúgy asszem az az uccsó előtti kép)
az nagyon LoL :C
az a legnagyobb pojen!!
amúgy a víz igénytelen megoldásait ha nem nézem nagyon szép lett a mod...
grat!
:C:C:C:C:C
[Szerkesztve] -
kiskonfi
tag
NAgyon szép.
Engem a háttérkép fogott meg a legjobban:)) Bocsi
Szóval grat. -
dDiego
aktív tag
Köszi szépen! :DD
Ha lehet egy kérésem, akkor megtennéd. hogy felteszed azt a képet is, ami a ház vampire feliratos oldalát mutatja?
Lécci!! :O
Ha nem megy, akkor nem muszály. -
Bazsesz
őstag
Aki bújt bújt, aki nem nem, én feltettem a honlapomra. Mindjárt megnyitom a fórumomon is a cikknek a cuccát. Még a többit feltöltögetem ma, de ez most már fix.
[L]http://hightechtuning.uw.hu/dcasemod.htm[/L]
Üdv: Balu -
dDiego
aktív tag
Ja azért azt nem merném. :)
Meg egyelőre nincs is rá szükség, hogy tuningoljak. -
dDiego
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #18 üzenetére
Alapon hajtom, mert nincs értelme a 2500 MHz-nek. Amúgy simán minden gond nélkül megy 1.95-ön 55 fok kíséretében :D. Eddig ilyen magas frekvencián csak 2 napig halytottam, de megállás nélkül és stabil volt. Néha meghúzom, ha mondjuk videot kódolok. Amúgy alapon hajtom.
-
dDiego
aktív tag
Köszi!
Lenne egy kérdésem: hogy lehet megváltoztatni a tár.hu-n, hogy ne az jelenjen meg a kis képek helyett, hogy feldolgozás alatt? -
engusz
veterán
Jó lett! Mivel szinezted be a vizet?
-
_Volkovy_
nagyúr
A hőleadót nem lehetett a ház belül elhelyezni valahol?Elég hülyén néz ki a táp mögött.Illetve érdekes az ablak kivágása.Vasfűrésszel csináltad?
Sajna maximalista vagyok:)
off
nem félted a Bartont 1.95V-al tolni?én 1.9-nél már csöppet ideges vagyok,hogy bírni fogja-e tartósan-stabilnak stabil..
on
[Szerkesztve] -
dDiego
aktív tag
Hello!
Elkészült a Feel-V házam modja. Képeket itt találtok [L]http://kep.tar.hu/diego[/L].
Kérlek véleménnyezéttek! :)
Aktív témák
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest