Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
Van egy fél tucat ITX lap amire 3 M.2 is ráfért, de mostanában AMD vonalon a 2 az standard. Valószínűleg Intel vonalon is, csak annyit váltottak foglalatot, hogy én már nem bírom követni, hogy épp mi az aktuális.
Szerintem amúgy nem rossz az hátul. Ha olyan házad van, ahol van neki kivágás, akkor értelmesebben szerelhető a hátsó SSD mint az ami 15 centi mélyen van a procihűtő és a videokártya közt. -
Kisgépkezelő
senior tag
Steamen rengeteg játéknak van natív linux portja, meg egy másik nagy adag fut kompatibilitási módban. A protondb.com-on van egy többnyire pontos lista arról, hogy mi játszható. Nagyrészt csak az nem fut, amiben valami b... anticheat van, de azoknak a többségét én Windowson se szívesen futtatnám, mert nekem ne rakjon mindenféle jöttment kernel level
anticheatetbackdoort a gépemre.
A Visual Studiot azt nem tudom. Valószínűleg lehetne futtatni, de Linuxon ugye a keménylegények úgyis vim-ben kódolnak. Leginkább azért, mert csak a kiválasztottak tudják, hogy hogyan lehet belőle kilépni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Végeredményben 33.000Ft-ért lett egy több generációval frissebb CPU-m és 32 GB RAM-om is.
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LEGO klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bundle topik
- Bittorrent topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest