Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Szerintem te vagy itt a fárasztóóóó. Milyen lejárató kampány te...rácéknak hol kell kampány, olyan szépen lejáratták már magukat, mint a húúúzat.
Aztán még ő mondta vigyorogva Anikónak, hogy színésznő...ő nem színész mi?
Annyira tudnék sok szép szaftos jelzőt írni, de nem tehetem...mindegy, mindenki fejében ott vannak, még aki bant ad, annak is.Meg milyen xart kavar kint? Ha én jöttem volna ki ez ellen a mintapéldány ellen és kint meglátnám, hogy kik adták bent a szentet...én is megmondanám a véleményem, te nem mi?
Farkas, én kezdem azt hinni, hogy te direkt csinálod ezt, ugye nem vagy ennyire buta?Amikor mondta Oli a videóban, hogy sajnálja, amikért lárvának nevezte Évát, azt hittem azt mondja majd utána, hogy Brélát kellett volna.
Szerk.: nem fogom kiírni. Illetve mennyit fizetsz?
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Pfff, sőt, vérbosszúra éhes.
140 e Ft-ért bevállalom. (Valamelyik modival felezek, aztán úgy is visszaállítja a regem. )
Motion
Nincs egyikkel se semmi baj, csak ugye bagolyka mondja verébnek.
kukinyo
Na ja, igyon amennyi jól esik, de tényleg nem kéne okoskodni.
Ijk
Ilyen hip-hop ugribugri azt hiszem. Úgy tudom lakik errefelé valamelyik haverja a Bad Boysból, el kéne kapni, ha nem ugrál el, mer akkor le kell lőni.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
Vandit.
addikt
Te "ménem" trollkodsz már máshol inkább? Neked fizetnek, hogy Trécit védjed? Kicsit kettős a mércéd szvsz.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
LadyLorien
tag
Szerintem hamarosan pont te miattad lesz bezárva a topik véglegesen.... Igazán moderálhatnád magad, meg azt, ahogy másokkal kommunikálsz... Az rendben, hogy mindenkinem megvan a maga kedvenc karaktere, de ez miatt nem kéne "háborúzni" meg veszekedni.....
....én szóltam.
Szerintem ez egy nyilvános fórum, aki akar, az szólhat, úgyhogy szólni is fogok...
[ Szerkesztve ]
Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
Vandit.
addikt
-
LadyLorien
tag
Te mindenkivel ilyen bunkó vagy? Nőkkel, mindenkivel egyaránt? Gusztusos fazon lehetsz Innentől te leszel az, akinek a hsz-eire nem fogok reagálni, mert tudtommal semmi rosszat nem mondtam rád, csak megkértelek, hogy gondold meg mit írsz, mert nem kéne elintézni, hogy bezárják a topikot.
[ Szerkesztve ]
Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
Vandit.
addikt
Nem kell ám minden mondat végére kifestőzni, ez nem az ovi vagy te még ott tartasz?
Több szmájlit írsz, mint értelmes hozzászólást.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Most ez, hogy jött ide, h te kinek a fia vagy? De komoly vagy. Senki nem kérdezte, de legalábbis én biztos nem.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
-
Boxer001
veterán
Jaja, a ph is pont ezért tűr téged, mert sérült vagy. Nem rossz kis kocsmába jársz, ha van wifi, vagy mobilnettel tolod?
Még nem néztem meg a tegnapit, de inkább arra lennék kíváncsi, hogy Alek mivel oltottal le Brélát, mert ugye a lényeget senki se szokta leírni, csak örül magának, hogy milyen vicceset látott/hallott.
-
-
titán
Ok, nyalakodjal csak, en mar vegeztem vele mara.
(#19357) kenwood3 Na figy apuka, jol hallottam, azert nem ertettem mire gondoltal. Azt mondja a dzsorzy, hogy felrehivtad a baratnomet, hogy dugjuk egyet a nyugiszobaba. Szoval nem azt tudta meg a gyerek, amit alek mondott evanak.
(#19411) kenwood3 Hagyjuk, most mar teljesen szetestem. Amugy biztosan, alek ne mondott volna?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs