Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Laraxior
titán
2008 február: CKM
szintén zsuzsi"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Magnum_ #2203 üzenetére
nemnem...ncore-ra tették fel ahogy néztem a letöltéseket ott láttam.
Volt itt az az arc aki majd megdöglött zsuzsiért...nah..megtaláltam facebookon is"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
oxox
addikt
"nagyon nem kezd unszimpatikus lenni."
ha nem unszimpatikus akkor tehat szimpatikus?!sok reszt nem lattam belole, de jokat lehet mosolyogni mikor olyanokat hall az ember, hogy az az eletcelja, hogy bent maradjon a villaban, vagy mikor mondanak valamit, es a mondat masodik fele homlokegyenest ellent mond az elso felenek....sok agysebesz
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Boxer001
veterán
Azt hiszem a Leonifax mondta a kisavazásán, hogy ez a legjobb dolog az életben, vagy valami ilyesmit, mármint a villába való bekerülés.
Szegény gyerek, hülyébb már csak nem leszAlekosz mit mondott a két csajnak, van erről valami audijóvidejó? Szerk.: megvan
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz Laraxior #2204 üzenetére
Hát meg nem mondanám, hogy a képeken lévő lányka ugyanaz, mint aki a VV-ben volt
Vagy a fotóbolt volt jó, vagy Zsuzska kezdte el leépíteni magát
Egy privátot nekem is dobhatsz az arcról, aki megdöglött Zsuzskáért[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz Magnum_ #2209 üzenetére
Az lehet
Ma lesz a kiválasztás?!
ncore-on érdemes rákeresni, egyik felhasználó linkelt még képeket róla a playboyos képsorozathoz....
Abból kiderült mekkora egy k@/!a ^^
szerk: Szerda van? Mert szerdát emlegettek az ertéelen nagyon...Gondolom pénteken meg kiszavazóshow[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Laraxior
titán
Márki Zsuzsi beírjátok keresőbe és kidobja Face-en
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Magnum_ #2212 üzenetére
jah..azt nem tudom,írt a főoldalra is valami cikket vv4 zsuzsiról...hátha olvassa a topikot,bár szerintem már ráizgult face-n
igazából csak smink nélkül nem olyan tuti..mondjuk nekem adja sminkkel is meg anélkül is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
runner 125
nagyúr
"Volt itt az az arc aki majd megdöglött zsuzsiért...nah..megtaláltam facebookon is"
Ezt nagyon nem lehet máshogy érteni, de akko tartsd meg magadnak.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
baluka26
nagyúr
válasz runner 125 #2215 üzenetére
Így van
Nem a mi készülékünkben van a hibaThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Magnum_
nagyúr
válasz runner 125 #2215 üzenetére
szerintem már őt is behülyítette zsuzsi, nem tud már fogalmazni emiatt
I humbly and respectfully decline™
-
t1
addikt
-
zH.
senior tag
Ez az Éva kurvagyorsan kitakarodhatna onnan. Meg már az Alekosz is. Utóbbi egy féltékeny szarkeverő lúzer . Az elején még jó volt röhögni rajta ,de mostmár egyszerűen irritál. Éva meg nem is lehetne unszimpatikusabb ,remélem a következőben kiszavazzák.
[ Szerkesztve ]
just be
-
Prien
addikt
válasz runner 125 #2223 üzenetére
De ha Alekosznál elkapcsolna, akkor mit nézne? Jerzy-Gigi semmit, esetleg Gombi hisztit? Vagy ahogy Olivér szidalmazza a gyengébb nemet? Vajon miért is olyan vagány ő...nem értem,miért nem szidta eddig egyik jókötésű férfi lakótársát sem legalább 45 percig...
A kevés is több a semminél.
-
runner 125
nagyúr
-
Boxer001
veterán
Ez meg a másik...
Én már arra is gondolok, hogy csoda történt, és pont két földre szállt angyal találkozott egymással.
Egyébként meg a takaró alatt is lehet kefélni, nem látja semmilyen kamera (igaz a mozgás azért árulkodó ), már régen azt csinálnám, csak hát én nem vagyok boooozy.[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz Boxer001 #2230 üzenetére
Alekosz a gyóntatófülkében beszélt róluk ha jól emlékszem, hogy az egész egy színjáték. És hát attól függetlenül, hogy egy idióta azért valljuk be, a benti dolgokat elég reálisan látja.
MOD: de nem is csak a szexről van szó, még egy nyamvadt csók se volt köztük.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Igen, még egy csók se, csak magamból indultam ki, azért hoztam fel egyből a baxást, elnézést.
Szerintem nem lehet Alekoszt se idiótának nevezni, ő ilyen...van aki meg olyan, hogy semmit nem mer kezdeményezni (ha ezt a vonalat vizsgáljuk), akkor őt is lehetne debilnek mondani, pedig nem az...[ Szerkesztve ]
-
Coleszi
tag
Mondjuk h ezt a fórumot miért nem találtam meg hamarabb Alekosz és Oli a legjobb így van (: nélkülük szinte semmit sem érne az egész legalábbis biztosan nem röhögnénk ennyit MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
ahhoz képest, hogy milyen nagy fikázással indult a topic szépen összegyűltek itt a hozzászólások
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintem Oli előtt két út van. Vagy most visz ki egy későbbi nagy ellenfelet (pl. Laci) vagy kivisz egy gyengét, hogy hulljon a férgese (pl. Jerzsi, Zsófi, Anikó). Én az előbbi megoldás híve lennék és kivinném a búúúza gombit.
-
-
Eastman
addikt
válasz V.Stryker #2234 üzenetére
Ha van esze, az új lányt viszi ki. ...senki nem csodálkozna rajta és a "genyó-style" is megmaradna.
A végjátékot vagy Alex fogja megnyerni vagy az egyik csaj.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
F34R
nagyúr
Gombit kivihetné most úgy is össze kaptak a disznóvágáson legalább nem olvasztaná tovább a havat
-
V.Stryker
nagyúr
Baz, nekem kellett volna ott lenni. Én nagyon csipázom az ilyet, be a pálesz, rája a disznóra, oszt megszúrni, perzselni. Szeressem az ilyet. Monjuk a belet nem mosnám, de mondjuk a tepertőnek valót vágnám szívesen. Meg tölteni a hurkát, kolbászt....ejj. Nincs is jobb annál.
Egy biztos: Úgy megrészegednék, mint egy csacsi.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomcsi23
veterán
válasz V.Stryker #2242 üzenetére
Ja, ezek csak úgy bevedelték a páleszt, azt szarunk a farmra.
Ezt bent is megtehették volna.(#2244) V.Stryker: azt én is csipáztam. Pár ilyenen részt is vettem, még kölökkoromban.
De ezek a piáláson kívül még nem sok mindent csináltak.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
V.Stryker
nagyúr
Jajj de szépen bebaszcsiztak. Én is, én is.
tomcsi23: Én bírom a disznóvágást. A frissen sült húsnál nincs jobb. Mondjuk a szag már engem sem dob fel,mint kiskoromba, de azért tudtam volna a fiuknak ezt azt mutatni. Mondjuk hozzánk a böllér reggel ötre korom részegen jött mindig. Na az művészet.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
OLIVÉR MIT CSINÁÁÁÁL! kiöntötte
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Motion_Blur #2246 üzenetére
Az ám. És ezen besértődött? Baz, ezen már 10 évesen nem sértődtem be. Ez a gomóz búúza meg igen ?Szánalmas.
Ejha, cigány zene. Olyat mulattam volna, hogy hó nem maradt volna a környéken, nemhogy pia.
[ Szerkesztve ]
-
-
Motion_Blur
félisten
LOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Aktív témák
Hirdetés
- HP nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest