Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz runner 125 #2345 üzenetére
azzal a duplával még fél se lesz
2346) Boxer001 én se szeretem a szilvát mégis beálltam tőle multhét kedden...aztán soha többé nem ittam 1 hétig. most meg másnapos vagyok
2347) Wictor nem jön ide már senki...
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Wictor
őstag
válasz runner 125 #2350 üzenetére
De fogok röhögni a nem létező bajszom alatt, ha mégis...
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Én se szoktam inni magamtól, max. összejöveteleken mértékkel, sose érdekelt a pia...de ha olyan helyzet van, ami "megköveteli", a társaság miatt...akkor azért egy nyomorult kortyot csak jelzés szinten ihatott volna, de ő nem...mert dr. László úr...
Mindezt úgy "mondom", hogy abszolút nem vagyok olyan stílusú ember, mint Oli. -
darál0w
Jómunkásember
-
runner 125
nagyúr
válasz darál0w #2351 üzenetére
Jóvanna', a csajé érvelt ezzel. De, tudat alatt _mindíííg minden körülmények között _ tudja mindenki, h Kristóf nem jön vissza.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz runner 125 #2358 üzenetére
hosszu o meg u betűt nem írok. nemtudom hol van a billenytűzeten és nem akarom mindig keresni
vagy maga a hoba hányás nem tetszik?
más hoangyalkát csinál...ők meg belehánynak. van ez így.
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Az olyan emberek nem érhetik meg a véget mert szürkék,átlag a faxi,nem tartozik egyik végletbe sem. A tévébe pedig a sex és az erőszak (itt a huncut dolgokra,és a csetepatékra) az amire kiváncsiak a népek. A Laci meg inkább az EZO-TV szintjén van színfoltilag.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz runner 125 #2364 üzenetére
jaaaa....hát az akad itt is...még egész friss is. ha lemegyek ide a kocsim mellé sztm még megtalálom
-
SlayR
senior tag
Jövőhéttől szappanopera lesz a VV Gina siránkozása dárga elvesztett férje ellen aztán lehet ő is jól megdobálja Olivért és hazaküldik
-
Motion_Blur
félisten
Nem tudom mit képeztek.. kiesik a Kristóf, Gina meg szépen kimegy vele. Nem tarthatják vissza, a szabadsághoz való jogot semmilyen munkaszerződés nem írhatja felül..
Eagl3: jó nagy méretes segge van, a sonkák se gyengék az biztos
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Motion_Blur #2371 üzenetére
vmi szerződést biztos aláírattak azért vele...kiengedik az biztos...csak lesz egy kis színjáték...meg perkálhat utána.
-
janos1988
addikt
A vagany gyerek beszart az igazi parbajtol es nem merte Lacit vagy Becit kihivni. Nagy pofara eses lenne ha Kristofot akarnak a nezok.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sagesz93
addikt
vagy majd megdobál valakit és szépen "kibasszák" őt is.
ja látom valaki már felhozta ugyanezt xd
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
jó nagy méretes segge van, a sonkák se gyengék az biztos
Nekem ez a gyengém. Ennél több már ne, de ez így a pont-nekem-való kategória ami a külsőt illeti
-
dragonfx
veterán
Várható volt Oli döntése.ez így ésszerű.
Gina nem fog hazamenni remélem csak akkor már mikor Alek megtolja.
Kimehet de megbüntethetik."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
lakisoft
veterán
ááá ez nagyon komoly
[link] kicsit le vagyok maradva- Árad -
-
tomcsi23
veterán
Dgyőőőzi
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Motion_Blur
félisten
válasz blueMerle #2378 üzenetére
nekem is bejön (a feje nem annyira)
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Motion_Blur #2388 üzenetére
még.még! van még!?
-
Magnum_
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
Hát persze hogy a retek pont ma lusta felrakni az összefoglalót az rtlmostra....
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Motion_Blur #2392 üzenetére
a feje kit érdekel? arra amugy is zsákot tennék
nekem csak gigiről meg jerzyről ( ) vannak képek
-
Eastman
addikt
"Rárepültök" szegényre mint a hiénák. Még ki se ment a párja, ti meg már azt fontolgatjátok, hogy Alex levarrja-e.
Ha az van a forgatókönyvben akkor varrja. Fél ország statisztálásból él. Tálalnak valamit a nép meg eszi. (...én is, mivel nem kicsit érdekel a pszichológia )
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Boxer001
veterán
Azt hiszem én nem vesznék veletek össze ezen a nagypicsájú ribin, egészségetekre
-
macikos
addikt
válasz blueMerle #2367 üzenetére
Az Ildi valami eszméletlen buta, de legalább nem is szép. Állítólag 28 éves, nem tudom, de én alsó hangon mondtam rá egy 40-et a beszavazás előtt. Az volt még szánalom, amikor a lányok bent voltak a titok szobában vagy mi a lóf*sz, aztán arról beszélgettek, hogy kinek melyik filmsztár férfi jön be, melyikre másznának rá. Brad Pitt, Vin Diesel, Marky Mark, oké eddig rendben is van, erre Ildi: Eddig Murphy Miféle b*szatlan ribanc az, amelyik Eddie Murphyre gerjed?
Jah, a Ginának meg tényleg van akkora kufferja, hogy fürdésnél egy flakon tusfürdő elmegy rá. Valami nem tetszik nekem abban a csajban, a szeméből sugárzik valami, valami sötét.
A múltkor láttam egy jobb képet Gináról, csak azt ugye itt nem szabad belinkelni Vagy igen?
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz macikos #2396 üzenetére
Ez a hány éves Ildi téma már lejárt lemez, viszlát.
Eddie M. ő kérdezte, nem mondta.
Gina nekem se tiszta, szerintem nem százas, gondolom megviselte lelkileg is a sok fax, ami benne volt, de hát ugye ha pénz kell, akkor kötelező szétkeféltetnie magát, nincs mese...
daráló
Nekem semmííílyen körülmények között nem kéne.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest