Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz animatrix11 #1450 üzenetére
Olvass kicsit vissza, ebbe a topikba csak úgy írhatsz, ha minimum napi szinten támogatod egy sms-sel a zertéleklubbot.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Boxer001
veterán
válasz runner 125 #1455 üzenetére
Köszi az infót, adka.
-
Motion_Blur
félisten
Bakker a mai adásból jött le hogy a csajok (főleg Anikó, Éva, Zsuzsi) mennyire de sokkal butábbak a kanoknál (kivétel Gombika). Ezek egyszerűen nem tudnak értelmesen beszélni, érvelni. Tényleg azt kell csinálni velük, amit Olivért nyom. Ezek ezt érdemlik
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Boxer001
veterán
Most csak úgy eszembe jutott, hogy tetszett, amikor Szandika azt mondta Leóról (Magnum ne nézz ide ), hogy még tejszaga van.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Gyerekek, Ti télleg nézitek ezt a műsort?
-
Boxer001
veterán
válasz WonderCSabo #1459 üzenetére
Én háború és békét olvasok, azasszony meg balettozik épp.
Viszlát. -
apóka
aktív tag
Zsuzsika csak eddig bírta cérnával, az öröklött tulajdonságok előtörtek
De jó volt látni sunyi Anikó ábrázatát is a bejátszás után, makogott rendesen.......ezek a lányok nem ebbe profik, de a villába nem fizetnek elegetFocust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
Ijk
nagyúr
válasz Motion_Blur #1457 üzenetére
Sajnos elég szomorú hogy ezek reprezentálják a női nemet a villában. Néhány hozzászólása alapján esküszöm Szandika a legokosabb a nők közül, akinek van véleménye és még sok esetben nem is hülyeség. Anikó, (Zsuzsi), Zsófika pedig rettenetes buták, ezeket valami lakatlan szigetre kéne dobni és megnézni hány napig élnek túl.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
runner 125
nagyúr
válasz WonderCSabo #1459 üzenetére
Eddig süllyedtünk.
Boxer001
Nyúlod a szöveget látom, saját erőből nem megy?!
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Ijk
nagyúr
-
zH.
senior tag
Hopsz ,kiesett.
just be
-
Magnum_
nagyúr
-
Boxer001
veterán
válasz runner 125 #1463 üzenetére
Kiscsikó, te még mecsboxoztál, amikor én már rég nyomtam a szállóigéket a topicba...szóval nem beszóni. Különben is elhatároztam, hogy nem fogom nézni ezt a szart, de vesztemre elkezdtem olvasni itt a fórumot, és nem bírtam megállni, TI tehettek róla.
-
Ijk
nagyúr
Egyébként pont ma Szandika nagyon betalált Leonímanddal kapcsolatban
Doktorbácsisat játszik egész nap zsuskával, éjszaka hagyja hogy a nemi szervét markolássza, majd másnap rájön hogy mennyire szereti a kinti barátnőjét Ez tényleg csak egy idióta lehet./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Magnum_
nagyúr
amúgy élő közvetítés sosincs? én eddig mindig "nincs közvetítés" szöveggel találkoztam.
( kérdés mindenkihez szól, kivéve Boxihoz )I humbly and respectfully decline™
-
WonderCSabo
félisten
válasz Magnum_ #1467 üzenetére
na most lebuktam...
Mellesleg a Háború és béke baromi jó regény, csak iszonyat hosszú - és be kell vallani, vannak unalmas részek. A balett pedig nagyon szép és sokszor nevettető is tud lenni, ajánlom megtekintésre "A rosszul őrzött lány"-t, éppen most megy az Operaházban.
[ Szerkesztve ]
-
Carlo009
tag
Remélem éjféltől lesz közvetítés a V V 4 villából a Neten, de sajnálatomra Zsuzsi már nem lesz ott.
Megkeresem Zsuzsit, talán élőben még nagyobb hatással lesz rám, mint így a képernyő mögül!
Zsuzsi! Itt teljes összkomfort van, itt meglesz mindened. A magány kényszerű ördöge leterít nélküled! A Karácsony egyre közelebb vetődő árnya rám vetül, de remélem, magányomat te megszünteted és adunk esélyt a kapcsolatnak!
Várom jelentkezésed! Cupp
Carlo009[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
amúgy a Zsuzsi elsősorban Olinak köszönhető h kiborult, ez is a taktika része lehet. már egy embert ki is szórt tehát.
-
animatrix11
őstag
válasz runner 125 #1453 üzenetére
jujj ha ezzel jár inkább nem irok ide többet
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
runner 125
nagyúr
válasz animatrix11 #1482 üzenetére
Viszlát.
-
őstag
válasz WonderCSabo #1475 üzenetére
Nekem a Búcsú a fegyverektől a kedvencem, de fogadjunk, hogy "A rosszul őrzött lány"-t kigugliztad?
-
pohár
félisten
válasz animatrix11 #1482 üzenetére
ha nem teszed, a két főgóré - Boxos meg futóember - kicsinál, jobb lesz aztatatat az esemestet elkűdni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
donjohnson
addikt
na elindult a közvetítés
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
whitezo88
nagyúr
válasz donjohnson #1489 üzenetére
biztosra lehet mondani, hogy a veszekedés miatt nem volt műsor tegnap. adásba akarták lenyomni, nem akarták, hogy valami bulvár címoldalára kerüljön ki előbb.
most viszont van, és egyelőre nem akad.mod: hm Gina és Szandika Gina székletének állagáról beszélgetnek. Éva meg egy pattit akar kinyomatni Szandival.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz whitezo88 #1491 üzenetére
Épp' ezt akartam írni.
..mondom felnézek én is, erre mi az első kép, pattanást nyomogatják.
Azt mondja Gigi; "Ebben a házban úgy érzem magam, mint, ha folyton állna valaki a hátam mögött, s folyton megfordulok..."
Biztos Alekosz szelleme.
mod. 2
Ezek honnan tudják, h ki nyerte meg a zikszfaktort?
[ Szerkesztve ]
-
vikvuk
senior tag
-
macikos
addikt
-
runner 125
nagyúr
..most meg a Big Brother-ről beszélgetnek.
mac.
Még jó, h nincs youtube accountom.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Erzsi megint masszíroz, tudja mi a téma!
-
vikvuk
senior tag
szandikának se rendes a röhögése, börtönbe vele
A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
Carlo009
tag
Elkezdtem most nézni a Neten a v v4-et.
Hát mondhatom, ennyi nyammogást, amit Zsófi meg egynéhány lány művel ott, ez elképesztő!
Zsuzsi hiányzik onnan, szexuális kisugárzásával, aurájával. Mély (Karádi Katalinhoz) hasonló szexis hangjával! Én megszavaznám, hogy visszakerüljön! Nálam Ő a nyertes.A mai világban nem lehet romantikusan ismerkedni! Aki nem tudná leírom: Ha a nőket kor szerint osztályoznám, hogy ki milyen pasira vágyik: pl. a fiatalabbak,14-21 éves kor közötti lányok: csak a kigyúrt jó kinézetű hapsit szeretne. Aki pl. úgy néz ki, mint Alekosz rá se akarnak nézni!
A 21-30 év kor közötti nők is szintén a kigyúrt "Van Damme"-okat keresik, de itt már megjelenik az anyagi is a háttérben. A gondolkodásuk elterjed arra is,pl: " Vazze! Ez a pasi igaz, hogy nem egy Robert Redford, de milyen háza van meg kocsija ".Míg a 30 feletti nőknél már az anyagi biztonság, pénz, kocsi egyebek sokat löknek a latba.
Na, de visszatérve Zsuzsira egy ilyen nővel a kapcsolat csak megmutatja az élet jó oldalát felesleges színlelések, szinészkedések nélkül.
Zsuzsi az Istennőm! -
whitezo88
nagyúr
miért a jirzsiéket mutatják mikor kint beszélgetnek?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- HP nyomtatók
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest