Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
vans?
őstag
Vazz, kemeny ez a Zsuzsi.
hábm bábm
-
Boxer001
veterán
Nekem tetszik, amiket művel ez a Zsuzsi, szerintem maradjon bent.
Jó lett volna, ha Leo aláver , így nem lesz bent semmi extra, ha kicsapják, engem ez az Erzsi + Gigi nyáladzás marhára nem érdekel.Jah és az szerintem nem igaz, amit Olivér mondott Leoról, hogy őszinte, egyenes...a faxt az...
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Rettentő sokat nő most folyamatosan Olivér a szememben, eddig is ő volt a legszimpatikusabb.
"Azt hiszi, hogy kidobóst játszunk" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Magnum_
nagyúr
milyen hangot ad ki a zsuzsi??? csuklik, búg, meg ilyenek.
aztamindenit!!!! nem csak a lila nunin "jön ki a roma vér" - idéztem őt.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
runner 125
nagyúr
válasz V.Stryker #1291 üzenetére
Szerintem nem rakják ki...
Saint_
Ő így sír.
mod.
Baz, ez nekiment az Olivérnek. Nah ezért _kicsukás_ jár. Idióta qrva.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Wictor
őstag
Zsuzsinak elgurult...
Ui: Nem is találja...
Ui 2: Vagy csak "pirosbetűset" ünnepel?[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Paraszt dolog és nem férfias, de Zsuzsit én megvertem volna Legalábbis 1-2 pofont adtam volna neki.
Most azt várom, hogy a Ginának felb*ssza valaki az agyát, aztán "szétkapjon" mindenkit az ura...
-
Wictor
őstag
B*szkiii... Pá Zsuzsika...
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Na, kicsukták.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Laraxior
titán
14 maradt
ha így megy akkor 2 hónapig se tart a game...nemhogy 6ig
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kickass
őstag
háhááááá megy a zsuzsika a 'csába
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #1320 üzenetére
Alekoszt miért rakják félre? Nehogy fél óra alatt megdörrentse zsuzsit?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
V.Stryker
nagyúr
naugye naugye, há nem megmondtam?
-
-
runner 125
nagyúr
Remélem most jöhet a szőke helyette.
-
janos1988
addikt
Na vegre, kiraktak. Oli jol mondta, hogy milyen no. Na meg a fonokseg is rajott, hogy mellenyultak a beszavazonal. Na es nem utolso sorban Gigi es Beci bolcs hallgatasa mindent elarul Zsuszarol.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
őstag
válasz janos1988 #1331 üzenetére
Nem mondom, hogy nem volt igaza Olivérnek, de azért elég erősen adja elő a csajokkal szemben, lásd most Zsuzsi, korábban meg Éva. Nem tudom miért nem talál már magának egy igazi ellenfelet. Elég gyökér módon bánik a nőkkel, én ezt így, ilyen formában egyáltalán nem kultiválom.
-
baluka26
nagyúr
válasz johnny82 #1336 üzenetére
Szerintem megmondta amit gondol. Megkérdezte kultúráltan, hogy bele lehet-e szólni a beszélgetésbe, és annyira szörnyű dolgokat nem mondott azért...
Éva szerintem a házaspár csávót viszi.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
runner 125
nagyúr
válasz V.Stryker #1337 üzenetére
Gomba vagy a kis Leo.
Ha a női büszkeségére fog hallgatni, akkor a Gombát viszi, ha taktikázik, akkor a Leot.
mod. Az elég nagy fasság lenne a Kristófot vinné..
Viszont akkor Alekosz lehet megreszeli a kedves nejét. Komolyan, szurkolnék neki.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz runner 125 #1343 üzenetére
Gombát biztos nem. Mindenki tudja,hogy került be. Nem kockáztatja meg,hogy egy-két telóval lenyomják a szavazást.
MOD: Mind ezért szurkolunk, hogy Alekosz megreszelje az asszonyt.
[ Szerkesztve ]
-
-
troland26
őstag
válasz Neoteric #1327 üzenetére
Ez a Dzsina micsoda igazság bajnoka Kristófról nemi s gondoltam , hogy ő a Terminátor aki az egész villát szétcsaphatná , ha akarná..
hiányozni fog Zsuzsi , potenciális dugás veszett most el , de meggyöződésem , hogy az agyával tényleg van valami..és ez most komoly ez csak neked Zsuzsííí [link]
-
őstag
-
runner 125
nagyúr
válasz troland26 #1345 üzenetére
B+, ilyet faxé linkelsz be.
V.Stryker
Valóban, ebben igazad van. Akkor marad Leonidasz, meg a Kristóf. Akció szempontjából Kristófot vigye.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz runner 125 #1343 üzenetére
Miért lenne faxság, ha Kristófot vinné
Alekosz előbb reszeli meg a kiskutyát bent, mint akármelyik csajt, annyira gyökér.
Gombát meg nem viszi ki, mert beszari, Alekoszt se, mert vele szemben se lenne semmi esélye.
Remélem bárkit visz ki, többet nem jön vissza.B+ meg nem hiszem el, hogy nem nézhetem Leo megtörését ezentúl, qrva élet, b+ Oli. (Tudom, türtőztetnie kellett volna magát, aztán ennyi, de Oli túl jól csinálja ezt, a végén kiderül, hogy egy patkány. )
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Bar birom az Olivert, de ez tenyleg paraszt volt, en sem nyeltem volna le.
hábm bábm
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- MacBook Air M2 15' 8Gb 256Gb kék 99%-os aksi
- AirPods Pro 2 USB-C, ÚJSZERŰ! - 2025.11.30-ig Apple Care+ !
- Hibátlan - TOSHIBA P300 1TB HDWD110 3.5" SATA 7200rpm 64MB HDD merevlemez 100/100%
- Guitar Hero / Rock Band Vezetékes Gitár - Xbox 360 / PC (Clone Hero)
- Guitar Hero / Rock Band - World Tour Gitár Xbox 360 / PC (Clone Hero - Fortnite)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest