Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
na Alek befordul, aztán mehet ki a faxba ő is, mert hiába lett "ikon" a neten, amúgy egy gusztustalan ember azok szemében akik szavaznak. (akik ezek szerint a bad boys szavazótábora tizenéves tinilányok és nem internetező nagymamák )
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
titán
Nehany erdekesseg a mindennapokrol es egy leltar. Pusztitanak rendesen.
Mondjuk az 53 doboz cigi nem is sok. Ellenben van ott 5 doboz labgomba elleni krem.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
na mindegy jó lesz ez. Reggeli torna (egy ideig gyógy) aztán egészséges reggeli, feladatok becsületes elvégzése, takarítás, mosogatás, délután csendespihenő, este 9-kor lámpaoltás. Elég szennyet nyomot már ez a műsör, ideje némi népnevelésnek is
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
darál0w
Jómunkásember
-
mephi666
nagyúr
53 doboz, vagy karton? mert 53 doboz az semmi: cigiznek nonstop és ha 6-7 dohányossal számolunk, akkor 3közös bagózás=1doboz cigi... ez nagyon kevés... nem hiszem el, hogy a dohányosok napi 1-2 szálon élnek... 53csík már inkább helyt álló, de ez már nem doboz, hanem karton/csík
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
darál0w
Jómunkásember
ezzel a leltárral nekem vmi nem stimmel...elég kevés a dbszám pl kifli, szemle, kenyér...
de az 5 doboz lábgombakrém az üt.
(#16809) pro70 akkor kora délutánig tiszta vagy és tudsz értelmesen társalogni?
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Bagan
aktív tag
-
darál0w
Jómunkásember
igen...a cigi is...
gondolkozzunk...legyen 600 zsemle meg kifli kerekítéssel. meg 60 kg kenyér.
és bent vannak 80 napja...igaz, mostmár csak 8an...
de számoljunk ezzel a 8 emberrel
napi szinten fejenkén fél kilo kenyér és/vagy 6 zsemle/kifli tuti elmegy...esznek állandoan...és még lehet keveset is írtam.
az csak 8 emberre 80 napon keresztül csak zsemle/kifli 3840db!!!!
nem 600...vmi nagyon nem jo sztm.
jo meg van ott még 15 csomag toastkenyér...dehát olyan, mitnha ott sem lenne ilyen számok láttán ugye
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
nincs is kedvem a vv.t nézni.
egy dolog motivál Alek kiüsse béci nehogy már ez a tamtam.os bohocv csíra c**ó nyerje meg."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
mephi666
nagyúr
válasz Laci.M #16835 üzenetére
magamból kiindulva szerintem napi 6üveg sört átlagban simán bevernék ilyen helyzetben... (de úgy, hogy részegnek sem lehetne látni) biztos lenne olyan nap, amikor csak 2-t, máskor meg 12-t... 6-os átlaggal számolva: 6x80=480, tehát ez kevés is... főleg, hogy általában a telivért úgy lehetett látni, hogy folyamatosan sört vedel... 2-3000 üveg helytállóbb lenne... a tömény sem sok és a hús sem: annyi emberre leosztva főleg
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
darál0w
Jómunkásember
hát nem
hááát b+....hogy a f*szba lehet ilye......
(#16835) Laci.M nekem minden kevés...még a lábgombakrém is...figyelembe véve, h Anikonak 40es a lába.
16837) mephi666 lehet egy 0-át lehagytak mindenhonnan
ugy értelme is lenne a dolgoknak
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Szerintetek valós ez a kiszavazás? Nincs manipulálva?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Boxer001 #16845 üzenetére
én egy spamprogram vagyok.
#16848) ben11 személyes ismeret....te olvasol egyáltalán? vagy csak lököd a közhelyeket?!
kicsit olvass utána Bécinek. ő mondja el saját magárol, h mekkora tolvaj, csalo, rablo...ezekután mégis mit vársz? higyjem el neki azt a színjátékot amit bent csinál?[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Ja hogy bennünk előítélet van Bécivel kapcsolatban? Hát igen, mivel van némi morzsa az "előéletéről". Amiatt meg bocs hogy nem avatom szentté, ha a villa ingerszegény környezetében, luxuskörülmények között két hónapja többé kevésbé sikerül megjátszania a szende, becsületes jófiút.
A bent lévők személyisége és lelki világa engem egyáltalán nem foglalkoztat, hanem az hogy Oli csinálta show-t, és most hogy kiesett így valószínűleg az egész műsor egy dögunalmas agonizálásba megy át. De annyira nem izgat mert legfeljebb kevesebbet vagy egyáltalán nem nézem. Csak azon röhögök, hogy vannak emberek akik a Béla megnyerő személyisége miatt verik a nyálukat, szánalom./人◕ ‿‿ ◕人\
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Cooler Master NR200P
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Seagate 8TB kulso hdd USB 3.0
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest