Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Ráczéknak remélem beletörika bicskájuk az éva&alek duoba.
már vártam mikor üt gigi és kizárják.
mekkora lelki veresség lett volna.utána még mondhatta is volna éva direkt kiprovokálta mert a tesoja hogy viselkedett a haverjával oli.val.hát szemet szemért fogat fogért.én kikényszerítettem volna éva helyébe üssön gig.mekkora lelki veresség megtörés lett volna bécinek. .megérdemelte volna az elszállt önelégült arcával.
még sose vártam így párbat mint most.valakinek hullani kell a laciék közül.gigi.t meg kell törni.ergo jerzy go home.ha megtörik utána éva kinyírja utána párbaon.béci is megtörik a tesoja miatt.és go home.ez lenne a jo taktika.de előbb lehet laci.t kéne mellőle kibombázni.jerzy, laci, gigi....De ez így is lesz.jerzy véged van.ha gombi, ha ani, ha éva kapja....jerzy.t viszi és viszlát
és megtörnek a ráczék .szenvedjenek tudják mi az hogy a mokamestert elvitte a béci, csak mert kifogott egy rossz hetet mikor padlon volt.amugy esélytelen lett volna vele szembe.jók voltak ezek a levelek,de ez várható hogy akit ennyi ember lát tuti válogathat kinn a partnerek közt jo darabig.
kezd nevetséges lenni aniko szenvedése.aza durva a netes vv-méter xart se ér.aniko sosem 2. és olinak ki kellett volna ütnie béci %ban.kamu.de tényleg a 6osnak hogy kinyílt a csipája.gombi meg falsch meggyengült a 4es egyből átment másik oldalra.gáz.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
veze
őstag
válasz runner 125 #17799 üzenetére
azé szól a fáma a hitelezökröl
-
whitezo88
nagyúr
válasz Motion_Blur #17781 üzenetére
-
darál0w
Jómunkásember
Nem vagyok Oli potlék, és nem is leszek - by Gombi.
nem is tudnál te szerencsétlen nyomorult
17809) Motion_Blur tényeket írtam.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
kpal
nagyúr
válasz runner 125 #17799 üzenetére
nem panszkodhat az biztos ha én ugy élnék mint Ő összetenném a két kezem .
(#17800) darál0w : jó lenen vele összehaverkodni.
Zsófi is már ismert volt [link]
Oli nincs most a Tv-ben lehet Zsuzsi miatt
[ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
Na, holnap délután leszedem a mai Belevalót, kíváncsi vagyok Zsuzsira és Olivérre.
Léptem, jo8.just be
-
Zin
őstag
Zsofinak fellépése?Miez x-factor???? Vagy fekvenyomo versenyen indul azt tudom még elképzelni
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
darál0w
Jómunkásember
heh! nem vagy te egy kicsit érdekember!?
most ha azt mondom, h nekem szebb házam van, sőt medencém is van, akkor holnap itt vagy mellettem és az asztal alatt fényezed a pélot?
#17811) SzlobiG az. egy kész terminator. csak magát fogja kiütni
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Ennyire futotta a rajztehetségem
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
dragonfx
veterán
igaza volt évának kicsit letöri őket.
viszont béci, laci, gombi fenyegetőzése durva.remélem 1x lesz ütés és kizárják őket.bécié lenne a legcsunyább kiesés. .,..ugy röhögne rajta mindenki a fél világ kb. .lehet népszerű de lélekben vége
Jol cisnálétad éva csak így tovább.
laci egy uszító féreg szerintme kiesik bárkivel szemben.
jerzy meg gombinak hogy kinyilt a szája, tényleg alek elmondta fel akarnak törni bécihez a hierarchiáűba csak ők ahhoz egy nullák."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
darál0w
Jómunkásember
pont nem voltam....miért lett sötétség?
erre egyből bejött
#17822) Ijk nem...ez a 2 hét betegszabi hatása
btw Éva kijárkál cigizni, miközben a barátja bentvan? mekkora suttyoságmár
17821) kpal akkor mikor jössz?
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz dragonfx #17801 üzenetére
felejtsd már el ezt a rosszdumat hogy padlon volt..lehetett volna akárhol
egyszerüen akiknek kezében volt telefon és használták is ,azok nem akarták, az ö jajjdefaxa szavazótábora meg hiába szereti annyira b@szott rá küldeni is valamit..
annyira nem hogy még csak szorosnak se lehetett mondani
esélytelen volt és ennyi
talán ha nincs ekkora arca és mást visz ki. visszajöhetett volna
de ez má így szokott lenni akarmekkora király is valaki eccercsak jön valaki aki letöri a szarvát
csak azt nem értem.. ha ö esik ki akkor jajj szegény rossz hete volt meg feladta... ha a másik akkor az azért mert egy fax volt.. vajon ha ö kapja a több szavazatot akkor felálll és azt mondja én ki akariok menni? lófact. két szekrényajtó vitte volna az arcát vissza, akkora lett volna..
ennyi erövel kristof is csak rossz passzban volt..öt is alig bírta megverni.. nem is akarta megmondani elöször bent hogy milyen siralmas fölénnyel került csak vissza.. (mivel éva elötte magasra tette a mércét)
arrol meg hogy mekkora arca lett volna neki a bandájával az után hogy sorozatosan ök mennek vissza , talan jobb nem is ragozni. kellett ez már nagyon hogy valaki kibaxa onnan a pics@ba, még ilyen áron is hogy béci volt az..[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
"Heló szia szevasz, azt csoki.."
Gombi laza
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
titán
Testapolo sikositani.
Nem lehet bemenni az aniko melle egy kis vigaszra?
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Alek taktikát váltott és úgy akarja becserkészni Anikót, hogy az észre se vegye..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
runner 125
nagyúr
Alek meg Anikó frankó dolgokat beszélnek.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Mr-Pamacs
senior tag
Nem tudom gyerekek de itt valami nem kerek, a VV weblapon meg most a belevalóvilágban két különböző adás ment, pedig elvileg mind a 2 élő. Pontosabban nem kevés csúsztatással ment valamelyik. Gyanítom h a netes.
-
darál0w
Jómunkásember
-
Ijk
nagyúr
válasz Motion_Blur #17828 üzenetére
Alekosz a statisztikához nyúlt, előbb utóbb belé is szerelmes kell hogy legyen az Anikó.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
titán
Az mondjuk idegesit az alekoszban, hogy nem nez a beszelgetopartnere szemebe. Ha az eletben ez elofordul, rettenetesen tud irritalni az ilyen.
-
Sub_zero
csendes tag
Nekem szimpi ez az Alek Anikó páros.
-
darál0w
Jómunkásember
háháááá
és Aniko kimondta a kisebbség támadási technikáját.
Falkában jönnek - köszönöm. nincs több kérdésem.
ez meg teljes OFF....de szakadok
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Alek megmondta a frankót , Ráczéknak takarító céget kellene alapítani
Kpal volt vami érdekes a belevalóba[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
darál0w
Jómunkásember
na...lehet Alek megtalálta Anikoban a nagy beszélgetős partnerét. és jol is tolják!
-
Ijk
nagyúr
Erzsi 4 nyelven beszél? Ne röhögtessenek már, egyen sem tud.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
kenwood3
addikt
Anikó nem fog , mert hozzám hűséges
#17844) Ijk lengyelül meg valamennyire magyarul tud
ha belegondoltok anno Anikó +Alek milyen viszonyba voltak vmikor , most meg már lassan dugnak
(#17846) runner 125 a liveba mondta Anikó Aleknak , hogy Böbe erre vág fel[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Ijk
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest