Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
töredelmesen bevallom, tényleg nem néztem végig egyikből sem egy részt sem.
amikor elindult a big brádör, el kezdtem nézni asszem a 2. vagy 3. adást, de a 3. percnél erős ingerenciát éreztem a tv megsemmisítésére (de inkább csak higgadtan kivonultam a húgom szobájából). de azért néha látok belőle részleteket, általában melóból olyankor érkezek meg barátnőmhöz, amikor az megy, és az anyukája azt nézi, tehát részleteket időnként elcsípek belőle. és csak azt látom, hogy mutatnak 3 tucatpicsát (valamelyik plázából szökhettek), néhány homoszexuálist (nincs velük bajom, amúgy ezek szerintem nem is melegek, csak a rendező úgy kívánta, hogy most azok...), meg néhány önelégült agyatlan hímtagot, akik folyamatosan pofáznak a semmiről (meg arról, hogy milyen királyak vagyunk, meg milyen szupi a műsor, meg a lacit aztat nem szeressük, de a marit aztat megb452nám). Illetve ha nem a putriból mutatnak ''élő'' közvetítést, akkor vagy a majka (jaaaaj... :O) vagy a stól buci (jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :O:O) üvöltözik hipnotizáló tekintettel, hogy ez a legkúlabb műsor a világon, és csak ezt nézd, mert különben egy senki vagy és ha nagyon igyexel akár te is lehetsz olyan király arc mint azok ott bent a putriban...
BB2? van BB2? VV2-ről tudok, de BB2-ből kimaradtam. mik nem vannak!!
És félre ne értsen senki, nem akarok itt gyűlöletet szítani a valótlanságsók ellen, nem divatból teszem (mint ahogy nem utáltam divatból az iraki háborút, nem kiabáltam NEMet divatból az eura, nem utáltam divatból a kendereseket stb.), de efölött tényleg nem tudok napirendre térni, hogy valaki képes gyomorforgás nélkül bekajálni ilyen szennyet. persze ha szereti, tegye. szerencsére ez is csak múló divat, 2 év múlva nem is fogunk rá emlékezni, akkor majd lesz helyette más.
ugyanez a vélekedésem amúgy a mónikaklaudiabalázs-pofázós gagyisókról is...
Aktív témák
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest