Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Már ő is szcientológus?[link]
-
Gergő_
őstag
válasz zacsibá' #12603 üzenetére
Hawking beteg, az agya csak a kvantumfizikának és matematikának él, ha úgy vesszük fogyatékos, nehogy már vallási kérdésekben mérvadó legyen.
Tiszteljük mint tudóst, aki az emberiséget segíti, de nem teljes ember.
Hawking-ot is bezárhatnák a Kocka 2-be kb. annyira zseniális, de az életben. -
Gergő_
őstag
válasz ErosenZold #12515 üzenetére
Gondolkodtál már rajta hogy megismerd a szcientológiát? Neked lehet, hogy ajánlott.
Direkt segít benne, biztos vagyok.
Áldott Karácsonyt! -
Gergő_
őstag
válasz D1Rect #12387 üzenetére
Bocs, de a wikipedia is százszor hitelesebb számomra, mint egy szcientológus.
Nem érveltem se buddhistaként, se keresztényt, amúgy meg vagyok keresztelve, keresztény vagyok.
Ezek valódi vallások, nem bűnszervezetek akik a pénzedet akarják, ingyen is gyakorolhatod ezeket, a szcientológiát sosem fogod. Erre persze nehéz reagálnod helyette kitalálsz dolgokat, terelsz. Erre nem vagyok vevő. Arra reagálj amit írtam, vagy nincs értelme a diskurzusnak.
Még egyszer, ki nekem akármilyen emberjogi bíróság, ha az ismerőseim körében mind rossz tapasztalatok vannak a szcientológiával kapcsolatban.
Magyarország a kereszténységnek köszönheti alapítását és fennmaradását, szerintem az összes kisegyház elmehet a sunyiba ha csak a javakra hajt, ott van pl Afganisztán vagy Tádzsikisztán, Etiópia ott vajon miért nincsenek szcientológusok?
Körberöhögnék őket. Másrészt a szegény emberektől nem sok anyagi javat tudnának elvenni. -
Gergő_
őstag
válasz D1Rect #12385 üzenetére
Amíg nem ingyenes, hanem el kell adnom a házamat egy tanfolyamért a szcientológia sosem lesz hiteles. Ha bemegyek egy templomba bármikor adnak egy Bibliát és a misén való részvétel is ingyenes. Akkor meg miről beszélünk.
Hubbard mondta hogy hozz létre egy egyházat ha kaszálni akarsz. A hit nem pénz vagy anyagi érdek esetleg jólét kérdése. A hit szerintem amikor felfedezed magadban az isteni szeretet kis szikráját, továbbfejleszted és lángol benned, másokat is "begyújt". Nem pedig gyógyszerfüggő sci-fi írók teleregényei által akarod megszerezni az abszolút tudást. A boldogság és hit nem intelligencia kérdése. Az emberi agy véges, csodákra nem képes.
Bűzlik az egész, persze rengeteg birka van aki azt hiszi hogy valódi egyház. -
Gergő_
őstag
Megkaptam a kritikát miszerint nem a vallás topikban reagálok, oda való dolgokra. Én a szcientológia topikban szerettem volna reagálni de az a szcik eltüntettették, talán itt se teljesen de reagálok
Találtam egy idézetet mellyel teljes mérték azonosulok. Láma Ole Nydahlt, korunk egyik legnagyobb buddhista tanítómesterét kérdezték a szcientológiáról. Ő így reagált:"A szcientológia becsapás, a bizonytalan
emberek pénzének megszerzéséről szól.
Őszintén szólva nem tekintem vallásnak,
hanem a pénzkaszálás egyik módszerének.
Nagyon titokzatosak, több száz ügyvédjük
van. Azt mondják, van valamijük a budd-
hizmusból, de néhány oldalt mindenki ír-
hat arról, amit Buddha mondott. Ez nem tit-
kos. Én távol maradnék tőlük. Azt gondo-
lom, veszélyesek."[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
válasz csemberlen #8911 üzenetére
Ki az akinek nem fontos a karácsony?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CNC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest